Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Σε εξέλιξη αντιφασιστική συγκέντρωση στην Πάρο


Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα συγκέντρωση πολιτών στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους στην Παροικία της Πάρου,που διοργανώνει η Αντιφασιστική Πρωτοβουλία.

Οι συγκεντρωμένοι διαδηλώνουν κατά του ρατσισμού,του φασισμού και της ξενοφοβίας ενώ την ίδια ώρα είναι προγραμματισμένη εκδήλωση της Χρυσής Αυγής σε ταβέρνα της Παροικίας, που βρίσκεται λίγα μέτρα παραπάνω.

Πολύ μεγάλη η αντιφασιστική συγκέντρωση στην Πάρο σύμφωνα με
την kepparou.blogspot.gr/ .
Η πλατεία γέμισε από νεολαία. Μαθητές από τα λύκεια, νέοι εργαζόμενοι, νέοι άνθρωποι γκρέμισαν έναν ακόμα μύθο. "Η Χρυσή Αυγή έχει πέραση στην νεολαία" μας έλεγε η προπαγάνδα. Η απάντηση από την συγκέντρωση - που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. 

Η προκλητική στάση των ΜΑΤ γύρω από την πλατεία, δεν εμπόδισε κανέναν. Αντίθετα πείσμωσε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Αντιφασιστικής Πρωτοβουλίας Πάρου.

Να σημειώσουμε ότι το μεσημέρι έφτασε στην Πάρο μικρή ομάδα της Χρυσής Αυγής με τρεις βουλευτές καθώς και ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις για κάθε ενδεχόμενο!
 οι φωτο από enikos.gr

Διαβάστε σχετικά:Τι θα γίνει σήμερα στην Πάρο; Τι γυρεύει η Χρυσή Αυγή στο νησί; -Αντιφασιστική συγκέντρωση σήμερα στις 6.00 στην πλατεία Μαντώ Μαυρογέννους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom