Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

6 συλλήψεις για απάτη με εικονικές συντάξεις μέσα από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους!

«ΑΡΠΑΞΑΝ» 600.000 ΕΥΡΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ

Απάτη - μαμούθ με εικονικές συντάξεις μέσα από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους! 

Η διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη σύλληψη υπαλλήλων του γενικού λογιστηρίου του κράτους με την κατηγορία της συμμετοχής σε δύο αυτοτελείς εγκληματικές οργανώσεις που είχαν υπεξαιρέσει από το δημόσιο πάνω από 600.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας, από τη διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων, συνελήφθησαν σήμερα το μεσημέρι μια υπάλληλος (σε αργία) του γενικού λογιστηρίου του κράτους, μια πρώην υπάλληλος και μια συνταξιούχος της ίδιας υπηρεσίας καθώς επίσης και άλλα τρία άτομα που συμμετείχαν σε δύο αυτοτελείς εγκληματικές οργανώσεις οι οποίες με τη μέθοδο της εκταμίευσης χρημάτων μέσω εικονικών συντάξεων είχαν υπεξαιρέσει από το δημόσιο το τελευταίο έτος, πάνω από 600.000 ευρώ

3 σχόλια:

Λιακαδα © είπε...

Γιατι δεν βγαζουν στη δημοσιοτητα τα ονοματα των εμπλεκομενων "συνταξιουχων" Φοβουνται μην τους θιξουν? Κλωτσιές που τους λείπουν? Και στους μεν και στις δε!

zeidoron dtsoukas είπε...

Λιακάδα μου μάλλον βρεγμένη σανίδα χρειάζεται για το νιώσουν.Βλέπεις τα δύο μέτρα και δύο σταθμά δεν πρόκειται να εκλείψουν σε τούτο τον τόπο.
Να είσαι καλά,καλό Σαββατοκύριακο!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ! γραφετε γραφετε_ιδρωσε κανενος αυτι; για πεσ μας!

Read more: Go to TOP and Bottom