Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Χάος παντού από την καταιγίδα! 10 χλμ η ουρά των αυτοκινήτων προς τον Ασπρόπυργο – Επιχείρηση απεγκλωβισμού οδηγών στη Σταμάτα


- Απίστευτη καταιγίδα στην Αττική από τα ξημερώματα
- Τεράστιο μποτιλιάρισμα στην παραλιακή από Πειραιά προς Γλυφάδα
- Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα στην Καβάλας, από το ύψος της Ιεράς Οδού έως τον Ασπρόπυργο
- Κλειστή η Πειραιώς από το ύψος της Πέτρου Ράλλη έως τη Χαμοστέρνας λόγω συσσώρευσης υδάτων
- Πλημμύρισαν καταστήματα στην Αλίμου - Έκλεισε η περιφερειακή του Αιγάλεω πίσω από τα διυλιστήρια
- Πάνω από 350 κλήσεις έχει δεχτεί η Πυροσβεστική για απάντληση υδάτων και εγκλωβισμένους οδηγούς
- Διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές


Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα από την καταιγίδα που έχει "πνίξει" την Αττική από τα ξημερώματα!


Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα, εγκλωβισμένοι οδηγοί, πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα, ρέματα που υπερχείλισαν και δρόμοι "ποτάμια" και εξαιτίας της βροχής και εξαιτίας της κίνησης!

Τα φρεάτια "βούλωσαν", οι δρόμοι γέμισαν νερό και η κίνηση των αυτοκινήτων γίνεται με μεγάλη δυσκολία. Στην Εθνική Αθηνών-Κορίνθου, προς τον Ασπρόπυργο, η ουρά των αυτοκινήτων ξεπερνά τα 10 χιλιόμετρα. Δεν υπάρχει δρόμος στην Αττική που να μην έχει κίνηση!

Νωρίτερα, δεκάδες αυτοκίνητα έμειναν ακινητοποιημένα έξω από το Αττικό Νοσοκομείο αλλά και στον Ασπρόπυργο, στην περιοχή των διυλιστηρίων. Τα γνωστά προβλήματα και στη Χαμοστέρνας, στη συμβολή με την Πειραιώς, που από τις 05:20 ο δρόμος έκλεισε γιατί πλημμύρισε! Έτσι, τα αυτοκίνητα δε μπορούσαν να κινηθούν στην Πειραιώς, από το ύψος της Πέτρου Ράλλη μέχρι τη Χαμοστέρνας.

Από το πρωί έχει κλείσει και η περιφερειακή οδός του Αιγάλεω!
Το λιμάνι του Πειραιά βγήκε λίγο πιο... έξω
Το λιμάνι του Πειραιά βγήκε λίγο πιο... έξω
Κλειστή είναι η λεωφόρος Δημοκρατίας, στο Κερατσίνι, και στα δυο ρεύματα μεταξύ της Ιχθυόσκαλας και της Γρηγορίου Λαμπράκη, ενώ σοβαρά προβλήματα υπάρχουν στη λεωφόρο Καβάλας. Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα υπάρχουν και στην Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της Χαλυβουργικής. 
Εξαιτίας της συγκέντρωσης υδάτων γίνεται με προβλήματα η κυκλοφορία των αυτοκινήτων και στα δυο ρεύματα της Αθηνών-Κορίνθου στο ύψης της Χαλυβουργικής. Προβλήματα στην κίνηση υπάρχουν επίσης στην Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του κόμβου Καλυφτάκη και στην Κηφισού από την παραλιακή.

Στην Ηλιούπολη η οδός Πεντάρη έκλεισε λόγω πτώσης κολόνας. 
Εφιαλτική για τους οδηγούς η κίνηση στην παραλιακή από τον Πειραιά προς τη Γλυφάδα γιατί υπερχείλισε το ρεύμα της Πικροδάφνης.
Εφιαλτική η κατάσταση και στον Πειραιά
Εφιαλτική η κατάσταση και στον Πειραιά
Από τις 05:00 το πρωί, η Πυροσβεστική έχει ήδη δεχτεί περισσότερες από 350 κλήσεις, κυρίως από Χαϊδάρι και Αιγάλεω για απάντληση υδάτων αλλά και από οδηγούς που ακινητοποιήθηκαν στα αυτοκίνητά τους στην Ιερά Οδό, στο Χαιδάρι, στην Πειραιώς στο Γάζι και στη Λεωφ. Σχιστού στο Σακαραμαγκά, έξω από το Αττικό Νοσοκομείο
Δεν έχουν αναφερθεί ούτε εγκλωβισμοί σε ασανσέρ.
Επιχειρούν 25 συνεργεία με 60 πυροσβέστες.
Μποτιλιάρισμα στην οδό Παπανικολή στο Χαλάνδρι
Μποτιλιάρισμα στην οδό Παπανικολή στο Χαλάνδρι
Εξαιτίας της απίστευτης νεροποντής, από νωρίς το πρωί παρατηρούνται προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, κυρίως στα νότια προάστια, την ανατολική Αττική και το κέντρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, πλημμύρισαν υποσταθμοί της ΔΕΗ σε Καλλιθέα, Μοσχάτο και Πειραιά.

Διαβάστε κι αυτό
Άνοιξαν οι ουρανοί και έβρεξε προβλήματα στην Αττική – Δρόμοι ποτάμια και ακινητοποιημένα αυτοκίνητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom