Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Επίκειται επέμβαση στη Βίλα Ζωγράφου με σκοπό τον τερματισμό της κατάληψης;



Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες που πήραμε απο άνθρωπο των ΜΜΕ επίκειται παρέμβαση στην Βίλα Ζωγράφου με σκοπό τον τερματισμό της κατάληψης για την οποία έχουν πάρει το πράσινο φως απο δημοτικούς παράγοντες της πόλης μας.

Αδυνατούμε να επιβεβαιώσουμε την πληροφορία. Αυτό θα απαιτούσε πρόσβαση σε συστημικά κέντρα αποφάσεων που δεν διαθέτουμε.

Μπορούμε όμως να αξιολογήσουμε την μοναδική μας πηγή ως δυνάμενη να έχει πρόσβαση σε αυτά τα κέντρα αποφάσεων και με μοναδικό γνώμονα την αποτροπή μιας τέτοιας εξέλιξης την δημοσιοποιούμε.

Προτιμούμε να διαψευστούμε σαν μέσο ενημέρωσης παρά να μην συμβάλλουμε στην αποτροπή μιας τέτοιας εξέλιξης με την δημοσιοποίηση της αν και εφόσον η πληροφορία μας ευσταθεί.

Η στάση μας εξάλλου σαν zografou.net στο ζήτημα είναι γνωστή και δημόσια εκφρασμένη πολλές φορές.

Η κατάληψη έχει καταστήσει την Βίλα Ζωγράφου προσβάσιμη σε όλους (ενω πιο πριν ήταν ένας κλειστός χώρος πίσω απο ένα μαντρότοιχο) και αποτελεί κέντρο πολιτισμού με πλήθος εκδηλώσεων ανοικτές σε όλους τους πολίτες της πόλης μας.

Ένα πολιτιστικό έργο απείρως πλουσιότερο απο αυτό που κάνει το δημοτικό Νομικό Πρόσωπο Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθήτισμού και μάλιστα μη επιχορηγούμενο αδρά απο τον δημοτικό κορβανά δηλαδή απο τις τσέπες όλων μας.

Φυσικά καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις. Θα τις φιλοξενήσουμε όλες όπως πάντα. Ξέρετε πολλούς άλλους που να το κάνουν ;

Αλλά όπως εσείς έχετε την άποψη σας έτσι διατηρούμε και εμείς την δικιά μας την οποία καταθέτουμε με συνέπεια και εντιμότητα.

Υ.Γ. Επειδή κάποιοι καλοθελητές μας είχαν χρεώσει την μη κατάθεση στεφάνου από την Χρυσή Αυγή στην πόλη μας σε πρόσφατη επέτειο, να τονίσουμε ότι μέλη της Χρυσής Αυγής προσήλθαν .

Απλά αντί να καταθέσουν στεφάνι ήπιαν καφεδάκι στον Γρήγορη επι της Λ.Παπάγου.

Ίσως να έπαιξε και κάποιο ρόλο η μαζικότατη και μαχητικότατη αντιφασιστική πορεία στην οποία νομίζουμε ότι ρόλο έπαιξε και η τότε δημοσίευση μας.

Λέμε εμείς. Εσείς θα κρίνετε.

από zografou.net

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που ζορίστηκε το σύστημα, ο κρατικός μηχανισμός κάνει τα αυτονόητα. Ξεβρωμίζει τους χώρους των καταλήψεων, που είχαν μετατραπεί σε κέντρα κάθε είδους παρανομίας.

Άντε να τελειώνουμε με τα σκουπίδια, που καταλαμβάνουν χώρους και τους μετατρέπουν σε κέντρα παρασκευής Μολότοφ.

Read more: Go to TOP and Bottom