Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Αργησε μια μέρα να κάνει την "επανάστασή" του ο Μίμης Ανδρουλάκης

Ας του πει κάποιος ότι ψήφισε κι αυτός τα μέτρα!
O Μίμης Ανδρουλάκης ξεκίνησε την "επανάσταση" με μια μέρα καθυστέρηση!
Πριν από λίγο ανακοίνωσε ότι ανεξαρτητοποιείται,αφού χτες το βράδυ ψήφισε τα επώδυνα μέτρα του 3ου Μνημονίου,διευκρινίζοντας ότι δεν έχει πρόθεση να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ...!!!!

Ο Μίμης Ανδρουλάκης δήλωσε πως δεν προτίθεται να ψηφίσει τον προϋπολογισμό, ενώ ζήτησε την αντικατάσταση του υπουργού Οικονομικών λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο Γ. Στουρνάρας δεν είναι ικανός για ... σκληρό ροκ με τους εταίρους και την τρόικα.

Ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε επίσης ότι δεν έχει πολιτικές βλέψεις, δεν θέλω να γίνω υπουργός, είπε χαρακτηριστικά και τόνισε πως είναι ανάγκη να γίνει ανασύσταση της κεντροαριστεράς, λέγοντας ότι με την κίνησή του αυτή απελευθερώνεται για να έρθει πιο κοντά στη βάση του ΠΑΣΟΚ.

Όπως είπε, το ΠΑΣΟΚ βιώνει κρίση και αποσυντίθεται και ότι ο ίδιος δεν αισθάνεται μέρος αυτής της κρίσης, επικρίνοντας κορυφαία στελέχη του Κινήματος τα οποία, όπως είπε, ενώ έκαναν 30 χρόνια υπουργοί, κρύβονται πίσω από τους νέους βουλευτές.

Ο ρόλος που επιλέγει για τον εαυτό του ο κ. Ανδρουλάκης είναι αυτός του καταλύτη, μεταξύ των ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, προκειμένου να υπάρξει ανασύσταση του χώρου της ευρύτερης Αριστεράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom