Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Ξαφνικός πόλεμος με χοντρά υπονοούμενα Απ. Κακλαμάνη - Σταύρου Ψυχάρη

Ξαφνικά δυο βετεράνοι της πολιτικής και της δημοσιογραφίας έβγαλαν τα ξίφη τους και τάραξαν τα λιμνάζοντα νερά του πολιτικοδημοσιογραφικού βούρκου!

Εκατέρωθεν υπονοούμενα και απειλές αντάλλαξαν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης και ο εκδότης του ΔΟΛ Σταύρος Ψυχάρης.

Ο πρώην πρόεδρος της βουλής Απόστολος Κακλαμάνης πιστός στη γραμμή που έχει διαμορφώσει εδώ και χρόνια να κοντράρεται με τα εκδοτικά συγκροτήματα είπε μεταξύ άλλων χθες στην ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ:

«Θέλω να πω στους συντρόφους που έχουν προσωπικές στρατηγικές ότι η εποχή που έβγαζαν προέδρους ο Ψυχάρης και ο Μπόμπολας τελείωσε».

Ομως αντί να ενοχληθούν οι δελφίνοι του ΠΑΣΟΚ αντέδρασε ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ.
Από την στήλη του «Μικροπολιτικού» της εφημερίδας τα ΝΕΑ  απαντά σήμερα μέσα από την επιστολή ενός αναγνώστη ο οποίος υπογράφει ως Αθηναίος Πολίτης!

Ο  Απόστολος Κακλαμάνης χαρακτηρίζεται «έφεδρος» και υπενθυμίζεται στον πρώην πρόεδρο της Βουλής ότι «από την θέση του υποψηφίου προέδρου του ΠΑΣΟΚ τον απέκλεισε τότε με μία ολιγόλογη δήλωσή του ο μακαρίτης Ευάγγελος Γιαννόπουλος που είπε στους δημοσιογράφους: Ο Κακλαμάνης δεν θα είναι υποψήφιος διότι διαφορετικά θα αποφασίσω να μιλήσω. Ξέρει αυτός». Ο επιστολογράφος των Νέων κλείνει το σημείωμά του με μία έμμεση προειδοποίηση προς τον Απόστολο Κακλαμάνη: «Αύριο θα σας γράψω τησυνέχεια, που διαδραματίζεται επί απριλιανής χούντας στη Νέα Σμύρνη».

Παλιές γνωστές ιστορίες που ξανάρχονται απειλητικά στη δημοσιότητα με σκοπό να πλήξουν έναν έτσι κι αλλιώς παροπλισμένο πλέον πολιτικό.
Εχει σημασία όμως για τους πολίτες να μαθαίνουν ποιοι τους κυβερνούσαν και ποιοι διαμόρφωναν την κοινή γνώμη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom