Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

"Διαβολικές" συμπτώσεις ή τα ίδια Παντελάκη μου; (βίντεο)


http://freskoprama.blogspot.gr/

Oι συμπτώσεις καμιά φορά δεν είναι μόνο στη ζωή, αλλά και στην πολιτική και πολλοί θα μπορούσαν να πουν ότι μήπως βρε δεν είναι σύμπτωση, αλλά κάτι άλλο συμβαίνει. 

Την ίδια ημερομηνία σε διαφορετικές χρονιές πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις για την Ελλάδα στις Βρυξέλλες και δύο διαφορετικοί πρωθυπουργοί της χώρας δήλωσαν χωρίς καμία πρωτοτυπία τα ίδια σχεδόν πράγματα. 

Ήταν στις 27 Νοεμβρίου τα ξημερώματα στις 6 το πρωί όταν η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου έχει κερδίσει διαγραφή χρέους 100 δισ. με κούρεμα ομολόγων ύψους 50+% και νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για την Ελλάδα ύψους 120 δισ. με πολύ χαμηλά επιτόκια και μεγαλύτερη περίοδο αναπροσαρμογής. 

Το αστείο της υπόθεσης είναι πως ξεκίνησε την δήλωσή του ο κ. Παπανδρέου στη συνέντευξη Τύπου. Έκανε λόγο και εκείνος για μία καινούρια μέρα που ξεκινά. 

Δείτε και το βίντεο πως ξεκινάει! 



Την ίδια ημέρα ένα χρόνο αργότερα στις 27 Νοεμβρίου του 2012 αυτή τη φορά στις 3 τα ξημερώματα, το Eurogroup μόλις είχε τελειώσει τη συνεδρίασή του και η Ελλάδα κέρδιζε ουσιαστικά επιπλέον ελάφρυνση χρέους ύψους 40 δισεκατομμυρίων ευρώ με τον Αντώνη Σαμαρά ως νέο πρωθυπουργό να δηλώνει πως ξεκινά άλλη μία καινούρια μέρα. 

Δείτε τη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά

Βλέποντας κάποιος αυτές τις συμπτώσεις το μόνο που μπορεί να εύχεται να μην έχουμε και στις 27 Νοεμβρίου του 2013 ανάλογα γεγονότα ή εάν τα έχουμε να μην έχουν προηγηθεί τέτοια οδυνηρά μέτρα.
http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom