Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Ούτε μια στάλα ντροπή,ούτε καν σκέψη για χαρακίρι! Δήλωση Χρυσοχοϊδη για νέο "φιλοευρωπαϊκό" κόμμα


Χαράματα Σαββάτου κι ο άνθρωπος που "ξεπάστρεψε" τη 17Ν και κατ' ομολογία του ψήφισε το μνημόνιο χωρίς να το διαβάσει έπιασε στασίδι στο Megaλοκάναλο προαναγγέλοντας ουσιαστικά τη δημιουργία νέου κόμματος της κεντροδεξιάς.

Ο κόσμος χάνεται κι ο μέγας Χρυσοχοϊδης,ποιος ξέρει με πόσους άλλους,στο παρασκήνιο μαγειρεύουν διέξοδο στο πολιτικό τους μέλλον αφού πλέον έχουν αντιληφθεί ότι κατέρρευσαν τα ήδη υπάρχοντα μνημονιακά κόμματα.


Μόνο που ο συγκεκριμένος κύριος συμβαίνει να είναι και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του μοναδικού πλέον κόμματος που στηρίζει την κυβέρνηση Σαμαρά.Κι ενώ υποτίθεται πως το μέλημά τους θα ήταν να βρουν μια κάποια υποφερτή λύση ανακούφισης του λαού αυτοί αποφάσισαν να ψηφίσουν σ' ένα και μόνο άρθρο τα μέτρα εξαθλίωσης του κόσμου και στη συνέχεια να φορέσουν τη μάσκα των νέων σωτήρων μ' ένα καινούργιο  "φιλοευρωπαϊκό" κόμμα ζητώντας την ψήφο μας.

Ούτε μια στάλα ντροπή,ούτε καν σκέψη για χαρακίρι!

Ξεστόμισε ανοιχτά ότι:"Δεν θα υπάρχουν σε λίγο Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ.Θα γίνει μια ομοσπονδία κομμάτων με Ευρωπαϊκή κατεύθυνση για τη νέα Ελλάδα,αφού οδηγούμαστε σε νέα οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα"!

Κονταροχτυπήθηκε όμως και με τον εαυτό του αποδεικνύοντας ότι κατά βάθος είναι πελαγομένος πλην όμως η ριμάδα η εξουσία είναι γλυκιά,ποσώς μάλλον μια νέα υπουργική καρέκλα.
Δεν φταίνε λέει τα στελέχη,φταίει το ΠΑΣΟΚ (οι πολίτες;)!!!!!!!!
Είπε πάνω από 10 φορές ότι το ΠΑΣΟΚ διαλύεται ακόμα και για μνημόσυνο ενός κόμματος που βρίσκεται σε αποσύνθεση μίλησε,αλλά.... δήλωσε ότι παραμένει στο ΠΑΣΟΚ,δεν θέτει θέμα Βενιζέλου (κι ας του σούρνει τα εξ' αμάξης) και συνέχισε,δεν μπορώ να εγκαταλείψω αυτή τη στιγμή μια παράταξη που δίνει τη μάχη!

Ποια μάχη και ποια παράταξη ρε Χρυσοχοϊδη;
Αντε ρε βρέστε κανένα λαγούμι να κρυφτείτε όλοι μαζί κι αφήστε ήσυχη την πατρίδα.

Δείτε αποσπάσματα της εκπομπής: 


Read more: Go to TOP and Bottom