Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

"Πονάει δόντι,βγάζω δόντι" στον Παναιτωλικό! Ο Κωστούλας αποφάσισε να γκρεμίσει το «πέταλο»;


Πέρσι τέτοια εποχή όλος ο κόσμος μίλαγε για το "παλατάκι" του Παναιτωλικού,που έφτιαξε ο πρόεδρος Φώτης Κωστούλας στο Αγρίνιο,μεταμορφώνοντας το παλιό γήπεδο της πόλης του Αγρινίου που ανήκει στον ερασιτέχνη Παναιτωλικό.
Ενα μόλις χρόνο μετά και με αφορμή τη συνεχιζόμενη κόντρα του με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας ο πρόεδρος αποφάσισε να γκρεμίσει το πέταλο!!!!

Αν είναι δυνατόν στο 2012,στην εποχή της επικοινωνίας,ένας ολόκληρος πρόεδρος να λειτουργεί με το "πονάει δόντι,βγάζω δόντι";
Ημαρτον κύριε Κωστούλα με τα καπρίτσια σας,κάνετε χειρότερα απ' αυτούς που κατηγορείτε ότι σας βρίζουν!Μας κουράσατε αν δεν το έχετε καταλάβει.
Ολο το καλοκαίρι φεύγατε και πουλάγατε την ομάδα όσο όσο και με το που ξεκίνησε η χρονιά πυροδοτείτε έναν "εμφύλιο" αντί σαν μεγαλύτερος να προσπαθήσετε να έχετε όλο τον κόσμο στο πλευρό της ομάδας γιατί αυτό επιτάσσει το συμφέρον του Παναιτωλικού.
Τι παιδιαρίσματα είν' αυτά;
Ζείδωρον

Γκρεμίζει το «πέταλο» ο Κωστούλας;

Διαβάστε από το http://www.agriniopress.gr

Εργασίες γίνονται αυτήν τη ώρα στην εξέδρα  που φιλοξένει τους οργανωμένους φιλάθλους του Παναιτωλικού. Έχουν "σφραγιστεί" οι δυο θύρες (6 και 7) και κατά πληροφορίες αφαιρούνται τα καθίσματα ώστε η εξέδρα να γκρεμιστεί!
Ιδιαίτερα αποκαλυπτικά τα όσα αναδημοσιεύει η Gazzetta.gr και που ακούστηκαν στην αθλητική εκπομπή του Χρ. Στούμπου στον Ρ/Σ «Δυτικά FM 9.61»:
"Όσοι περνούν από το πρωί έξω από το γήπεδο του Παναιτωλικού και συγκεκριμένα την θύρα 6, όπου από πέρσι βρίσκονται οι οργανωμένοι δεν πιστεύουν στα μάτια τους!
Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Σπορτ στις 12» στον ραδιοφωνικό σταθμό ΔΥΤΙΚΑ 9.61FM, πλέγματα λαμαρίνας έχουν μπει μπροστά από τις θύρες 6 και 7 και άρχισε το… ξήλωμα, με στόχο σε λίγες ώρες το «πέταλο» να αποτελέσει παρελθόν!
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το περασμένο Σάββατο μπήκε ένα ακόμη… λιθαράκι στην κόντρα της ΠΑΕ με την «Θύρα 6», τον μεγαλύτερο οργανωμένο σύνδεσμο των οπαδών του Παναιτωλικού.
Την αρχική άρνηση της διοίκησης να δώσει εισιτήρια στον σύνδεσμο, λέγοντας ότι θα διατίθενται μόνο από εκδοτήρια, διαδέχθηκε ο τρόπος που μπήκαν οι οργανωμένοι στο γήπεδο, σπάζοντας ένα λουκέτο στην συγκεκριμένη θύρα και ως ένδειξη διαμαρτυρίας επειδή δεν μειώθηκαν τα εισιτήρια σε σχέση με πέρσι (12 ευρώ).
Αμέσως μετά το ματς με την Καλλονή, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Κωστούλας… διέρρευσε ότι «θα κλείσει το πέταλο». Τελικά φαίνεται ότι το προχώρησε ένα βήμα παραπάνω. Ή μάλλον πολλά βήματα παραπάνω καθώς όχι μόνο κλείνει το «πέταλο» αλλά παράλληλα γκρεμίζεται καθώς οι εργασίες… αποδόμησης άρχισε από το πρωί της Δευτέρας με το ξήλωμα των πλαστικών καθισμάτων.
Θυμίζουμε πάντως, ότι πέρα από την δεδομένη κόντρα, από πέρσι υπήρχε θέμα με το… πέταλο και το σκέπαστρο που δεν μπήκε ποτέ! Κι αυτό γιατί υπήρχαν δεδομένα γραφειοκρατικά κωλύματα που στοίχισαν στην ΠΑΕ ένα τεράστιο πρόστιμο πολλών χιλιάδων ευρώ!
Το θέμα είναι ότι ένα όμορφο γήπεδο όπως το θαύμασαν όλοι πέρσι όταν ο Παναιτωλικός αγωνίζονταν στην Σούπερ Λίγκα δεν θα είναι πια το ίδιο, ενώ παράλληλα μένει να παρακολουθήσουμε και τα επόμενα… επεισόδια του ανοιχτού «πολέμου» που έχει ξεσπάσει μεταξύ της μεγάλης μερίδας των οργανωμένων και του Φώτη Κωστούλα!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom