Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Το πανικόβλητο δικαστικοπολιτικοεκδοτικοτραπεζικό κατεστημένο κατάφερε να συλλάβει τον "τρομοκράτη" Βαξεβάνη

Το σάπιο κατεστημένο που τόσα χρόνια κουκουλώνει σκάνδαλα και κλεψιές μετά από συντονισμένες-απελπιστικές κινήσεις κατάφερε να συλλάβει αυτόν που τους τρομοκράτησε,που τους έβγαλε στη σέντρα και τους κρέμασε στα μανταλάκια! Φοβούνται μήπως τελικά ξυπνήσουμε και μια μέρα τους κρεμάσουμε ανάποδα στο Σύνταγμα ή στου Γουδή.Τον συνέλαβαν λέει γιατί αποκάλυψε τη λίστα της Λαγκάρντ,την οποία υποτίθεται έψαχναν όλοι τους εναγωνίως κι έκαναν και θεατρινίστικη προανάκριση γιατί χάθηκε.
Λίγη τσίπα μωρέ,έστω τα προσχήματα τουλάχιστον.

ΣΤη ΓΑΔΑ βρίσκεται αυτή την ώρα ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης που συνελήφθη σε σπίτι φίλων του στα Βόρεια Προάστια.
Τη σύλληψή του ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του λογαριασμούς του στο Twitter.

Είχε προηγηθεί η εισαγγελική εντολή για τη σύλληψή του μετά τη δημοσίευση των ονομάτων της "λίστας Λαγκάρντ" στο περιοδικό του HOT DOC. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση "Κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών, διενεργούνται έρευνες από την Ελληνική Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του εκδότη του περιοδικού HOTDOC., όπου δημοσιεύονται ονόματα της Λίστας Λαγκάρντ".
Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα μέσα απο την ιστοσελίδα του ο Κώστας Βαξεβάνης κάνει λόγο για πρωτοφανή κινητοποίηση και για “παραθεσμική λειτουργία”. “Γυρνάμε στο 1940 μέσα από πρωτοφανείς αποφάσεις κάποιων” λέει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom