Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Η φαρσοκωμωδία "Ο καλός,ο κακός και ο άσχημος" συνεχίζεται με πανάκριβο εισιτήριο


Συνεχίζονται οι παραστάσεις του άθλιου θιάσου της συγκυβέρνησης παρά την παταγώδη αποτυχία τους.Αγνωστο για πόσο ακόμα θα παίζεται το έργο "ο καλός,ο κακός και ο άσχημος" στην Ελληνική πολιτική σκηνή.

Οι τρεις "ήρωες" θεωρούν εαυτούς πρωταγωνιστές κι αφού τα πανάκριβα εισιτήρια έχουν ήδη προπωληθεί και εισεπράχθησαν τα αργύρια συνεχίζουν ακάθεκτοι αγνοώντας ηθελημένα πως παίζουν κείμενα που  έγραψαν και σκηνοθέτησαν άλλοι πριν απ' αυτούς γι' αυτούς.

Τους αρκεί που γεμίζει το σακούλι και παραμένουν στο προσκήνιο έστω κι αν αύριο τους πετάξουν ως στημένες λεμονόκουπες,όπως ακριβώς και τους προηγούμενους.

Με όσες δυνάμεις τους απέμειναν θα συνεχίσουν σίγουρα και αύριο να "διαπραγματεύονται σκληρά" τα ήδη αποφασισμένα μέτρα!


Το Megaλοκάναλο στο δελτίο του έδειχνε πεντακάθαρα το προσχέδιο του τρίτου και πιο άγριου  μνημονίου γραμμένο στην Αγγλική!

Πάντως για σήμερα έβγαλαν κι από ένα δεκάρικο-μονόλογο για τους ιθαγενείς:
- Σαμαράς: "Θα σώσουμε την Ελλάδα όσοι το τολμήσουμε,διαπραγματεύομαι σκληρά"
- Βενιζέλος: "Είναι προκλητικό να ανοίγει ξανά θέμα αλλαγών στα εργασιακά"
- Κουβέλης: "Πέρα από τα εργασιακά που δεν θα ψηφήσουμε υπάρχουν ακόμα θέματα ανοιχτά και η συζήτηση συνεχίζεται"

Το ερώτημα είναι ως πότε εμείς θα παραμένουμε θεατές αυτού του κακόγουστου έργου;ως πότε θα τους ανεχόμαστε και να μας κοροϊδεύουν και να μας εξαθλιώνουν;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom