Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Ο παλικαράς υπουργός Βρούτσης δεν πήγε στην παρέλαση της Σύρου λόγω φόρτου εργασίας,πήγε όμως σε αγώνες καράτε στη Βέροια!!!

Πρόβλημα συνέπειας για τον υπουργό κ. Γ. Βρούτση; | Σύρος 28η Οκτωβρίου
από parosantiparos
Στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας τα ΜΜΕ της Σύρου τα απασχόλησε η ανάλυση της πληροφορίας ότι ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας και υπουργός εργασίας κ. Γ. Βρούτσης τελικά δεν θα παρευρισκόταν στις εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Η μία πλευρά των πληροφοριών ισχυριζόταν ότι ματαίωσε την παρουσία του στην παρέλαση της Σύρου, υπό το φόβο αντιδράσεων και αποδοκιμασιών από τον κόσμο του νησιού για την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική.
Προφανώς, ο υπουργός για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις έναντι αυτών των πληροφοριών, έδωσε σχετικές δηλώσεις στην εφημερίδα της Σύρου «ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ» που δημοσιεύθηκαν στο φύλλο της Παρασκευής 26|10|12. Ακολουθεί το σχετικό ρεπορτάζ της Κ. Σιγάλα:

Εφημερίδα ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ 26|10|12
ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΦΎΛΛΟ 26|10|12
«Διαψεύδει κατηγορηματικά ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννης Βρούτσης την παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την ακύρωση της συμμετοχής του στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στην πρωτεύουσα του Νομού, με σημείο αναφοράς την «αγωνία και το φόβο του» για πρόκληση έντονων αποδοκιμασιών εναντίον του.
Με αποκλειστική δήλωσή του στην «KOINH ΓΝΩΜΗ», ο Κυκλαδίτης υπουργός διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση ότι ο συντονισμός του δύσκολου έργου που έχει αναλάβει και ο τεράστιος φόρτος εργασίας είναι αποκλειστικά και μόνο τα αίτια που καθιστούν αδύνατη την παρουσία του στη Σύρο.
Η δήλωση
«Το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που τους τελευταίους μήνες έχει σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος των δημοσιονομικών μέτρων, εργάζεται πυρετωδώς προκειμένου να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο του στο πλαίσιο της κυβερνητικής προσπάθειας για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Οι στιγμές είναι κρίσιμες και ο φόρτος εργασίας τεράστιος. Δυστυχώς, λόγω αυτών των δεδομένων και επειδή η θέση μου επιβάλλει τον συντονισμό του όλου αυτού έργου, καθίσταται αδύνατη η παρουσία μου στην παρέλαση για τις εορταστικές εκδηλώσεις της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στην Ερμούπολη της Σύρου. Ας ευχηθούμε όλοι, η φετινή να είναι η τελευταία εθνική επέτειος που η πατρίδα μας βρίσκεται κάτω από αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους» σημειώνει ο κ. Βρούτσης, διαψεύδοντας, εμμέσως πλην σαφώς, τα δημοσιεύματα που τον φέρουν να φοβάται ότι η παρουσία του θα προκαλέσει την αντίδραση των πολιτών».

Οι απορίες


Σχετική δημοσίευση σε ΜΜΕ της Βέροιας
Όμως το Σάββατο 27|10 ΜΜΕ του νομού Βέροιας εμφάνιζαν τον υπουργό Γ. Βρούτση να παρίσταται σε γυμναστήριο της περιοχής, προκειμένου να παρακολουθήσει αγώνες καράτε. Μάλιστα, αναφερόταν ότι συμμετείχαν τα παιδιά του στους αγώνες.
Βεβαίως, και ένας υπουργός έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τις δραστηριότητες των παιδιών του. Αυτό το οποίο σήμερα, 28|10|12 έχει τροφοδοτήσει πολλές αρνητικές συζητήσεις στην Σύρο αλλά και στην Αθήνα είναι το ότι ο Γ. Βρούτσης σε συνέντευξη την Παρασκευή 26|10|12 επικαλέστηκε φόρτο εργασίας στο υπουργείο σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις για την επιβολή μέτρων 13,5 δις ευρώ και όχι προσωπικούς λόγους.
Η πληροφορία για το που βρισκόταν ο υπουργός και τι έκανε, έγινε γνωστή στα ΜΜΕ της Σύρου και στην κοινωνία της, από την αναδημοσίευση που έκανε η πανελλαδικής εμβέλειας ιστοσελίδα «enikos.gr» που ανήκει στον δημοσιογράφο Ν. Χατζηνικολάου. Με λίγα λόγια, η είδηση έκανε εντύπωση και στα ΜΜΕ της Αθήνας (άσχετα με τα όσα είχαν δημοσιευθεί στη Σύρο) επειδή η κυβέρνηση τις τελευταίες ημέρες με συνεχή ροή πληροφοριών διέδιδε ότι οι διαπραγματεύσεις και οι εργασίες των κυβερνητικών στελεχών συνεχίζονται αόκνως και μέσα στο εορταστικό διήμερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom