Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Πρώτη νίκη του Ολυμπιακού για το Τσάμπιονς Λιγκ, 2-1 την Μονπελιέ μέσα στη Γαλλία


Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τους πρωταθλητές Ελλάδας!
Στο τρίτο κατά σειρά αγώνα του για το Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τον πρώτο του τρίποντο μέσα  στη Γαλλία απέναντι στην Μονπελιέ.

Περσινή πρωταθλήτρια η γαλλική ομάδα αλλά στη 16η θέση φέτος στρίμωξε τον πρωταθλητή Ελλάδος κι αν εκμεταλλεύονταν την υπεροχή της στο πρώτο ημίχρονο θα κέρδιζε άνετα.
Ομως οι αγώνες κρατάνε 90' λεπτά κι ακριβώς σ' εκείνο το σημείο μίλησε ο Μήτρογλου γράφοντας το 2-1 χαρίζοντας τη νίκη στον Ολυμπιακό!

Μετά από ένα απογοητευτικό πρώτο ημίχρονο,κατά το οποίο ο Ολυμπιακός βρέθηκε μόνο 2 φορές στην επίθεση (θα μπορούσε όμως να έχει πετύχει γκολ!) σε αντίθεση με την Μονπελιέ που είχε μια καθολική αλλά τελείως άκαρπη υπεροχή ήρθε το δεύτερο με γκολ και συγκινήσεις και για τις δύο ομάδες.

Συγκεκριμένα στο 49',νωρίς νωρίς,η Μονπελιέ άνοιξε το σκορ με τον Σαρμπονιέ!
Αυτό το γκολ αφύπνισε τους παίκτες του Ολυμπιακού και σιγά σιγά το παιχνίδι απέκτησε ένα γρήγορο ρυθμό με τον Ολυμπιακό να ψάχνει εναγωνίως την ισοφάριση,η οποία ήρθε στο 73' με τον Τοροσίδη.

Συνεχίζοντας επιθετικά ο Ολυμπιακός κατάφερε να γυρίσει τον αγώνα στη λήξη του και να ελπίζει για την πρόκριση  στην επόμενη φάση!

Για την ιστορία οι συνθέσεις των ομάδων:

Μονπελιέ (Ρενέ Ζιράρ): 
Πιονιέ, Μ’ Μπιβά, Ίλτον, Μπεντιμό, Σταμπουλί, Μπελχαντά, Καμπελά, Σαϊί, Ουτάκαν, Μουνιέρ(62' Εστράδα), Σαρμπονιέ.

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): 
Κάρολ, Τοροσίδης, Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοδέστο, Γκρέκο(60' Αμπντούν), Φουστέρ(80' Λυκογιάννης), Μασάντο, Τζιμπούρ(70' Μήτρογλου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom