Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Παραίτηση "πύραυλος" για τα αεροσκάφη C 27,"ταρακουνά" την Πολεμική Αεροπορία

Παραίτηση που προκαλεί τριγμούς στο ΓΕΑ και επιβεβαιώνει όσα τοOnalert, έγραφε σε άρθρο του, πριν από μόλις μερικές ώρες για την υπόθεση των μεταγωγικών αεροσκαφών C 27.

Ο αξιωματικός που είχε επιλεγεί για να αντικαταστήσει συνάδελφό του στην επιτροπή που διαπραγματεύεται την υπόθεση των αεροσκαφών με τους Ιταλούς, υπέβαλε τη παραίτησή του, πριν καν αναλάβει καθήκοντα!

Ο αξιωματικός στην επιστολή της παραίτησής του επικαλείται οικογενειακούς λόγους, αλλά όπως είναι φυσικό η κίνησή του έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στην ΠΑ, αφού άπαντες δίνουν άλλη ερμηνεία στην υποβολή παραίτησης του συναδέλφου τους.
Κι αυτό γιατί ο συγκεκριμένος αεροπόρος κλήθηκε να αναλάβει τη προεδρία σε μία επιτροπή διαπραγματεύσεων που μόλις είχε διαλυθεί προφανώς επειδή δεν κατέληγε σε “επιθυμητά συμπεράσματα”. Η παραίτησή του λοιπόν συνδέεται με την υπόθεση των μεταγωγικών, με την οποία πιθανότατα ο αξιωματικός δεν ήθελε να εμπλακεί.

Όπως έχει ξαναγράψει το Onalert ,όχι μόνο σήμερα αλλά από το περασμένο Μάιο, η πρόταση των Ιταλών κατασκευαστών να μην παραδώσουν τα τελευταία τέσσερα C 27 ,υποτίθεται για να “διευκολύνουν” την ελληνική πλευρά! Στην ΠΑ δεν δέχονται αυτή τη “διευκόλυνση” αφού όπως λένε τα αεροσκάφη -και τα 12- είναι πληρωμένα και αν τελικά αποφασίσει η Ελληνική ΠΑ ότι δεν τα χρειάζεται ας τα πουλήσει η Ελλάδα στο Μεξικό ,σε διπλάσια τιμή απ΄ότι τα ΄χει αγοράσει. Γιατί αυτή τη συμφωνία έχουν στα χέρια τους οι Ιταλοί.

Η παραίτηση του νέου προέδρου πριν αναλάβει τα καθήκοντά του,οπωσδήποτε δίνει νέα διάσταση.
http://www.onalert.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom