Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου - Αντιπάρου


Ο Περιφερειάρχης Γ. Μαχαιρίδης...
Τον «έκραξε» για το ΕΣΠΑ... και «απείλησε» τον Χρ. Βλαχογιάννη ότι ενταγμένα έργα θα απενταχθούν, αν δεν τα συμβολαιοποιήσει άμεσα
«Είναι χαρακτηριστικό ότι ο περιφερειάρχης στην επιστολή τους δίνει περιθώριο επτά ημερών να ανταποκριθούν, προκειμένου οι υπηρεσίες της περιφέρειας να κάνουν από τη μεριά τους εκείνες τις ενέργειες που προβλέπονται, ώστε να μην απενταχθούν τα έργα».

30 χρόνια «Παντελαίειο Αεροδρόμιο Πάρου»
Λες και ήταν χθες
«Στις 5 Οκτωβρίου συμπληρώνονται 30 χρόνια από τα εγκαίνια του αεροδρομίου του νησιού μας και την πρώτη επιβατική πτήση που πραγματοποιήθηκε. Επειδή οι «σωτήρες» φρόντισαν να χάσουν την ευκαιρία που τους έδωσαν οι Παριανοί, να αποκτήσουμε ένα ολόκληρο και σε λειτουργία αεροδρόμιο, με το ρεπορτάζ που ακολουθεί θα τιμήσουμε το υπάρχον. Άλλωστε, θα το έχουμε για πολλά χρόνια ακόμα».

Οι οφειλέτες που μας έφεραν στην κρίση
Δεν έχουν καμία σχέση με τους νοικοκύρηδες οι οποίοι έγιναν οφειλέτες εξαιτίας της κρίσης
«Στο φύλλο της εφημερίδας μας την προηγούμενη εβδομάδα φιλοξενήσαμε είδηση που προέκυψε ύστερα από επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας και του αρμόδιου εισαγγελέα δίωξης οικονομικού εγκλήματος. Όπως σε ολόκληρη την Ελλάδα το τελευταίο εξάμηνο, έτσι και στην Πάρο πραγματοποιήθηκε σύλληψη πολίτη για υπέρογκα χρέη προς το δημόσιο».

Ψίθυροι... του καφενέ
«Μ' αρέσει η αισιοδοξία ορισμένων που πιστεύουν ότι τα δικαστήρια θα κρίνουν την υπόθεση του Λιμενικού Ταμείου που «έσκασε» στις 21 Δεκεμβρίου 2007. Άντε βρε, σε λίγες εβδομάδες έχουμε και γενέθλια. Σβήνουμε 5 κεράκια. Να τα εκατοστίσουμε».

Δύο ξένοι | Δημοτικό Συμβούλιο και πολίτες | Του Δ.Μ.Μ.
«Η κατιούσα πορεία που έχει πάρει το νησί πρέπει να είναι ορατή σε όλη την Πάρο, εκτός από το λόφο της Αγίας Άννας. Εκεί, προφανώς, λόγω υψώματος, δεν είναι εύκολη η παρατήρηση των όσων συμβαίνουν στα χαμηλά της Παριανής κοινωνίας».

Προσφυγή για το σχέδιο στην Πάρο
«Αντισυνταγματική και παράνομη είναι η έγκριση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) τού δήμου Πάρου, που έγινε με την - από 24.4.2012 - απόφαση τού Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου».

Δεν είστε αμετανόητοι. Είστε επικίνδυνοι! | Του Αντ. Δαβανέλου
«Το πρόβλημα της Πάρου επίσης, είναι ότι «διοικείται» από μια δημοτική πλειοψηφία που από την αρχή επέλεξε να στοιχηθεί πίσω από προσωπικές στρατηγικές εκπροσώπων της κεντρικής πολιτικής σκηνής και οι οποίοι, διέθεταν, μέχρι χθες, έναν κάποιο βαθμό επηρεασμού των εξελίξεων».

Με 4 έδρες οι Κυκλάδες | Προσφυγές;
«Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου παρουσιάζει μαζί με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αύξηση του νόμιμου πληθυσμού τους. Αυτό, θα επιφέρει αλλαγές στην κατανομή των βουλευτικών εδρών στις εκλογές».

Υγεία | Τσιργής: περί ανέμων και υδάτων
«Ο διοικητής του Νοσοκομείου Σύρου, κ. Δημ. Τσιργής, έστειλε επιστολή στην εφημερίδα μας ως απάντηση στο απόσπασμα επιστολής που δημοσιεύσαμε στο προηγούμενο φύλλο μας, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Κώστα Μπιζά».

Επιτέλους σέντρα!
«Μάχη» αύριο στα Μάρμαρα
«Οι Κυκλαδίτες φίλαθλοι έχουν την τιμητική τους, καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκινούν οι επίσημοι αγώνες ποδοσφαίρου για την περίοδο 2012-2013, με το θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom