Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

3 Κύπριοι αστυνομικοί απήχθησαν από τις κατοχικές δυνάμεις!



Τρεις αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λευκωσίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, απήχθησαν από τις κατοχικές δυνάμεις, ενώ καταδίωκαν ημιφορτηγό με πινακίδες του ψευδοκράτους, στη νεκρή ζώνη.

Οι αστυνομικοί, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν ένοπλοι, κρατούνται σε αστυνομικό σταθμό του ψευδοκράτους.Οι κατοχικές αρχές τους αφαίρεσαν τον οπλισμό και τους ασυρμάτους τους, ενώ πήραν και τα οχήματά τους.

Το ημιφορτηγό καταδίωκαν αρχικά τέσσερις αστυνομικοί, οι δύο με περιπολικό και οι άλλοι δύο με μοτοσικλέτες, σε περιοχή, στην οποία υπάρχουν ναρκοπέδια του κατοχικού στρατού.Στη διάρκεια της καταδίωξης, ο οδηγός του ημιφορτηγού προσπάθησε να κτυπήσει αστυνομικό που επέβαινε σε μοτοσικλέτα.

Ενας από τους τέσσερις αστυνομικούς κατόρθωσε να απομακρυνθεί από την περιοχή, όταν είδε ότι οι συνάδελφοί του είχαν απαχθεί από κατοχικές δυνάμεις.

Σε κινητοποίηση έχουν τεθεί οι αστυνομικές αρχές και το υπουργείο 'Αμυνας, ενώ η κυβέρνηση προβαίνει σε ενέργειες προς τα Ηνωμένα Έθνη για απελευθέρωση των τριών αστυνομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom