Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Επεισόδια και τραυματισμοί σε συλλαλητήριο Πακιστανών στην Αθήνα (φώτο και βίντεο)


Πάνω από τρεις χιλιάδες άτομα ήταν πιστοί στο ραντεβού στην Ομόνοια.
Πριν καλά -καλά ξεκινήσει η πορεία διαμαρτυρίας επικράτησε μεγάλη ένταση στην Ομόνοια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας άντρας φαίνεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Μέλη της συγκέντωσης θεώρησαν πως ο άντρας ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής γιατί είχε ξυρισμένο κεφάλι και φορούσε μαύρη μπλούζα.



Στο συλλαλητήριο καλούν η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος, η Ένωση Μεταναστών Εργατών και η Κίνηση «Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή», όπως ανακοίνωσαν εκπρόσωποι των οργανώσεων.


Ουσιαστικά πρόκειται για συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για τα περιστατικά ρατσιστικής και αστυνομικής βίας. Το ραντεβού ήταν στις 6:00 στην Ομόνοια.

Αυτήν την ώρα, οι συγκεντρωμένοι πραγματοποιούν πορεία διαμαρτυρίας προς το Σύνταγμα. Κλειστή είναι τώρα η οδός Σταδίου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ζήτω η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος και ....σκατά στα μούτρα μας που επιτρέπουμε τέτοια πράγματα.Αλλά θα μου πείς ξεφτίλες με σφραγίδα είμαστε τι περίμενες.

zeidoron dtsoukas είπε...

Φίλτατε καλησπέρα!
Εκνευρισμένο σε βλέπω και με το δίκιο σου,όμως όχι μόνο το επιτρέπουμε αλλά κάποιοι συμμετέχουν ενεργά στο συλλαλητήριο.
Το δε κάλεσμα,τουλάχιστον στου Ζωγράφου,το μοίραζαν Ελληνόπουλα του ''προοδευτικού'' υποτίθεται χώρου.
Κατά τ' άλλα ούτε κουβέντα για το κοριτσάκι που ένα μήνα τώρα εξακολουθεί να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο!

Read more: Go to TOP and Bottom