Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ιδού τα έργα σας "σωτήρες" ! «Γυαλιά-καρφιά» έκανε ασφαλισμένος φαρμακείο στο Τυμπάκι

Αυτός είναι ο στόχος των αλμπάνηδων των Αθηνών!
Να σφαχτούμε μεταξύ μας.
Ε,ΟΧΙ δεν πρέπει να τους κάνουμε τη χάρη!
Ας αρχίσουν να φοβούνται για τα δικά τους κεφάλια οι τοποτηρητές του ΔΝΤ και της Μέρκελ!
Ζείδωρον

«Γυαλιά-καρφιά» τα έκανε αγανακτισμένος πολίτης σε φαρμακείο του Τυμπακίου όταν ο φαρμακοποιός τον ενημέρωσε ότι θα πρέπει να πληρώσει τα φάρμακα του καθώς έχει ανασταλεί η επί πιστώσει χορήγηση φαρμάκων. Ο πολίτης όπως αναφέρουν οι πληροφορίες επιτέθηκε στο φαρμακοποιό και προκάλεσε ζημιές στο φαρμακείο. Το περιστατικό κατήγγειλε και καταδίκασε με ανακοίνωση του ο σύλλογος φαρμακοποιών Ηρακλείου αναφέροντας στη σχετική ανακοίνωση του:

«Οι φαρμακοποιοί του Νομού Ηρακλείου με έκπληξη και φόβο πληροφορηθήκαμε την επίθεση πολίτη σε συνάδελφο φαρμακοποιό, όταν ο τελευταίος του εξήγησε ως όφειλε ότι έχουμε αναστείλει την επί πιστώσει χορήγηση φαρμάκων, κατόπιν αποφάσεων Γενικών Συνελεύσεων και λόγω των συσσωρευμένων χρεών της πολιτείας προς τα φαρμακεία.

Διαπιστώσαμε έτσι με το χειρότερο τρόπο τα αποτελέσματα της ανάρμοστης πολιτικής της κυβέρνησης η οποία μη μπορώντας να καλύψει τις συμβατικές της υποχρεώσεις, προσπαθεί ψευδολογώντας και διαστρεβλώνοντας, να στρέψει τον Έλληνα ασθενή εναντίων μας.

Παρ ότι όλο αυτό το διάστημα ο κόσμος έχει σταθεί στο πλευρό μας, υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι κάτω από το βάρος όλων αυτών των προβλημάτων που μας έχουν φορτώσει όλο αυτό το διάστημα οι ‘Ελληνικές κυβερνήσεις  αντιδρούν όπως ο συγκεκριμένος πολίτης.

Όμως αν πράγματι η πολιτεία δεν θέλει να σημειωθούν μόνο παρόμοια αλλά και χειρότερα περιστατικά, θα πρέπει να προστατέψει τον Έλληνα φαρμακοποιό, λέγοντας την αλήθεια στον κόσμο και όχι να τον στρέψει εναντίον μας, με ρεπορτάζ όπως αυτά του κ. Α. Κωνσταντάτου στο Mega.

Το ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηρακλείου και οι φαρμακοποιοί του Νομού Ηρακλείου συμπαραστεκόμαστε στο συνάδελφο και δηλώνουμε ότι θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να προστατέψουμε τα μέλη μας».
http://www.ekriktiko.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom