Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Στους δρόμους οι Λιμενικοί και ακολουθούν στρατιωτικοί,αστυνομικοί και πυροσβέστες

...και το ερώτημα είναι:Τι θέση θα κρατήσουν οι Αστυνομικοί όταν βγει ο λαός στους δρόμους;

Οι λιμενικοί κάνουν την αρχή και βγαίνουν στους δρόμους για να διαδηλώσουν για τις περικοπές,στρατιωτικοί,αστυνομικοί και πυροσβέστες,ακολουθούν.

Συνάντηση των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας και του ΣΥΣΜΕΔ δια των προέδρων τους και άλλων στελεχών με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ έγινε χθες αποτελούμενη από τους βουλευτές Θ. Δρίτσα, Δ. Τσουκαλά, Β.Χατζηλάμπρου και Α. Καλογερή, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ Κ. Ήσυχο, υπεύθυνο για την Εξωτερική Πολιτική και την Άμυνα και τον συντονιστή του τμήματος ενστόλων του ΣΥΝ Τ. Μαυρόπουλο.

Στην συνάντηση, μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν σε βάθος και αναλυτικά τα προβλήματα και οι ανησυχίες των ενστόλων από τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις που αφορούν εκπαίδευση, λειτουργικότητα, αποτελεσματικότητα αλλά και την οικονομική εξαθλίωση των ενστόλων με τις προγραμματισμένες περικοπές . Οι ομοσπονδίες συντεταγμένα δήλωσαν την αποφασιστικότητα τους να κινητοποιηθούν για να υποστηρίξουν τα εργασιακά, κοινωνικά και οικονομικά τους αιτήματα και την αξιοπρέπεια τους. Η τροικανή κυβέρνηση ξέχασε τις προεκλογικές και μετεκλογικές της διακηρύξεις εν μια νυκτί και προχωρεί σε εμπαιγμό σε βάρος των ομοσπονδιών. Η προσπάθεια τους να συναντηθούν με τον Υπουργό Οικονομικών έχει συναντήσει την άρνηση του έως σήμερα.
http://www.onalert.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom