Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Αγανάκτηση προκαλεί το νέο κούρεμα των μερισμάτων του ΜΤΝ κατά 25% - Γιατί ανακοινώθηκε 3 μήνες μετά;


Λάβαμε μια αγανακτισμένη επιστολή αναγνώστη μας για τη νέα μείωση κατά 25% των μερισμάτων του ΜΤΝ και μας έκανε εντύπωση η καθυστερημένη αντίδρασή του αλλά....

Ψάχνοντας βρήκαμε ότι οι διοικούντες το Μετοχικό Ταμείο Ναυτικού εκτός του ότι συνέρχονται κι αποφασίζουν περικοπές σαν τους κυβερνητικούς εταίρους δεν μπαίνουν καν στον κόπο να ενημερώσουν τους άμεσα ενδιαφερόμενους.Δείτε και μόνοι σας παρακάτω τη σχετική ανακοίνωση ακριβώς τρεις (3) μήνες μετά τη λήψη της απόφασης.

Σαφώς και η ουσία του θέματος είναι η τεράστια περικοπή,όμως και η ημερομηνία της ανακοίνωσης (τρεις μήνες μετά κι αφού ήδη οι μέτοχοι άρχισαν να το μαθαίνουν και να διαμαρτύρονται) δείχνει τη νοοτροπία που επικρατεί.

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή του Αναγνώστη μας

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε στις 24 Αυγούστου 2012 τους μετόχους του ΜΤΝ. Είδαν το μέρισμά τους να μειώνεται κατά 25%,χωρίς να τους ειδοποιήσει κανένας. Ούτε η ΕΑΑΝ ,αυτή κάνει ακόμη διακοπές !Ο πολύς διευθύνων σύμβουλος που το παίζει ως ο επαΐων περί τα οικονομικά και ο λαλίστατος Πρόεδρος που είναι ; Και θέλουν και τη ψήφο μας τον Νοέμβριο…Ε ρε JUMBO που σας χρειάζεται…..
Ο δε εκπρόσωπος του Α/ΓΕΝ που μας ενημερώνει στο Internet για κάθε ήσσονος σημασίας θέμα, μη το πούμε αλλιώς στη γλώσσα του λιμανιού, όπως ότι ΔΔΜΝ επιθεώρησε το ΝΚ!!!(πρωτοφανές) ή άλλαξε ο εκπρόσωπος του Α/ΓΕΝ ( Άχου και δε με νοιάζει) ή το φοβερότερο ο Μιραλάς και ο Μητρόπουλος επισκέφτηκαν το ΝΣ( στα παλιά μου τα παπούτσια ,μη το πούμε αλλιώς στη γλώσσα του λιμανιού),για αυτό το σοβαρό θέμα της μείωσης που σε λίγο καιρό θα τους αφορά, τήρησαν σιγήν ιχθύος.
Ο εκ Σαλαμίνος ορμώμενος ΥΦΕΘΑ τι λέει επί του θέματος; Επί των ημερών του ως Α/ΓΕΝ μειώθηκε το μέρισμα κατά 8% και δρομολόγησε την επόμενη μείωση κατά 14%.Τώρα σαν ΥΘΕΘΑ το μείωσε κατά 25%.Απευχόμαστε να γίνει Υπουργός διότι θα το μειώσει κατά 30% και ευχόμαστε να απομακρυνθεί το γρηγορότερο γιατί τέτοιος καντέμης που είναι, μπορεί και να χάσουμε όλο το μέρισμα.
G.G.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom