Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Σακάτης λύκος ο γερμανόφωνος υπουργός οικονομικών της Μέϊρκελ, Wolf gang Schauble!!!


=== Μερικές φορές, μου αρέσει να λογοπαίζω με τα ονόματα διάσημων καθαρμάτων και ιδιαίτερα όταν τα ονόματά τους είναι σύνθετα.
  === Ο σακάτης στον εγκέφαλο Γερμανόφωνος Wolfgang Schauble, είναι κάθαρμα, διότι σαν πρωταγωνιστής πλήθους απατών των «Γερμανικών» κυβερνήσεων της τελευταίας 30ετίας, γνωρίζει περισσότερο από τον καθένα, ότι τα οικονομικά προβλήματα Ελλάδας, Ιταλίας, Ισπανίας, Πορτογαλίας και άλλων Ευρωπαϊκών χωρών, ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΠΟΙΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΠΑΤΗΣ, ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, με άμεση και ενεργή συμμετοχή στα εγκλήματα αυτά του μνημονευόμενου γκάγκστερ, που δεν ερμηνεύονται από την οικονομολογική επιστήμη, αλλά από την ποινικολογική και την πολιτική, με επίκεντρο τη καταπάτηση ανθρώπινων δικαιωμάτων και τη γενοκτονία εθνών.
  === Παίζοντας με τις λέξεις…. 
  1.— Αν ερμηνεύσουμε το «Wolf gang Schauble» από τα αγγλικά στα Ελληνικά, διαπιστώνουμε, ότι σημαίνει ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΛΥΚΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ!!!!
  2.— Αν ερμηνεύσουμε το «Wolf gang Schauble» από τα γερμανικά στα Ελληνικά, διαπιστώνουμε, ότι σημαίνει ΕΠΙΔΡΟΜΗ (ή έξοδος για τροφή) ΛΥΚΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ!!!!
  === Τελικά δεν έχει καθόλου πλάκα το όνομα του γερμανόφωνου αληταρά!!!!

Διαβάστε κι αυτό:Ο σκληρός κ. Σόιμπλε που είχε πέσει θύμα δολοφονικής απόπειρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom