Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Βουλευτής της Χρυσής Αυγής και Δήμαρχος ήρθαν στα χέρια ενώ μαίνονταν η φωτιά στην Κορινθία

Στη συνέχεια αλληλομηνύθηκαν!

Από καιρό φαινόταν που θα κατέληγε η ιστορία!
Τελικά μετά από συνεχείς λεκτικές αντιπαραθέσεις ήρθαν στα χέρια ο βουλευτής κι ο Δήμαρχος την ώρα της πυρκαγιάς.

Πολύ σοβαρά επεισόδια συνέβησαν χτες το απόγευμα στο χωριό Σολωμός της Κορινθίας.
Κάπου θα ξέσπαγε αυτή η σκληρή κόντρα ανάμεσα στον Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κορινθίας Στάθη Μπούκουρα και τον Δήμαρχο Κορινθίων Αλέκο Πνευματικό.
Οπως καταγγέλει στην μήνυση του ο δήμαρχος Κορινθίων σκοπός τους ήταν αποκλειστικά να δημιουργήσουνν επεισόδιο στον δήμαρχο.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο βουλευτής πλησίασε τον δήμαρχο και με μία στρατιωτική λαβή τον έριξε στο χώμα….

Ο βουλευτής πάντα σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ζήτησε απο τους οπαδούς του να απομακρυνθούν γιατί ήθελε να είναι προσωπική η μάχη με τον δήμαρχο.
Εμβρόντητοι δασικοί υπάλληλοι, πυροσβέστες αλλά και κόσμος έβλεπε την σκηνή του τσακωμού ενώ η αστυνομία παρακολουθούσε σε στυλ…..Προκόπης Παυλόπουλος, χωρίς να κάνει την παραμικρή παρέμβαση αλλά και καμία σύλληψη…

Τελικά ο Αλέκος Πνευματικός και ο Στάθης Μπούκουρας αλληλομηνύθηκαν,με το βουλευτή να ζητάει να μην ισχύσει η αυτόφορη διαδικασία!

Η Χρυσή Αυγή για τη μήνυση:
Προ ημερών ο κ. Πνευματικός αποκαλούσε τον κ. Μπούκουρα «φοβισμένο ανθρωπάκι». Σήμερα κλαίγεται δημοσίως και δηλώνει ότι τον χτύπησε ένα «φοβισμένο ανθρωπάκι»; Τόσο γελοίοι είναι οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ. Και από την δική μας πλευρά έχουν υποβληθεί μηνύσεις.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
''Μετά τις επιθέσεις σε πεινασμένους μετανάστες, τις φραστικές αντεγκλήσεις με πολίτες και μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης και τις προσπάθειες εκφοβισμού των δημάρχων Κορινθίων και Νεμέας , - επιτέθηκαν και σωματικά πια – στο δήμαρχο Κορινθίων κ Αλέκο Πνευματικό.

Η λεκτική βία έγινε πλέον σωματική και δεν απευθύνεται σε ανήμπορους μετανάστες αλλά σε όλη την κοινωνία. Ενώ μαινόταν η φωτιά στο Σολωμό, 20 περίπου μέλη της Χρυσής Αυγής, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παρευρισκομένων, περικύκλωσαν το δήμαρχο βρίζοντας τον, με επικεφαλής τον αρχηγό τους βουλευτή Κορινθίας Ε. Μπούκουρα να του επιτίθεται και να τον ρίχνει στο έδαφος. Οι πολίτες που προσπάθησα να βοηθήσουν το δήμαρχο, προπηλακίστηκαν και αυτοί από τους χρυσαυγήτες. Όταν έφτασε η αστυνομία είχαν, όπως συνηθίζουν, εξαφανιστεί.
Καλούμε την αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας να παρέμβει για να σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα φασισμού της Χ.Α στο νομό. Είναι έξω από κάθε έννοια δημοκρατίας η δράση αυτών των παραβατικών ατόμων, που ελέω εκλογικού νόμου ορκίζονται βουλευτές και όσων βρίσκουν προστασία δίπλα τους. Να αποδοθούν ευθύνες και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη άμεσα''.

Πριν από 3 μέρες, μέλη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ήρθαν αντιμέτωποι με τον κ.Πνευματικό κατά τη διάρκεια τελετής για τον εορτασμό της μάχης των Δερβενακίων.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom