Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Η Ολομέλεια του ΣτΕ θα αποφασίσει για την απόλυση του παιδεραστή δικαστή! Σεβασμός στο γράμμα του νόμου


Κι όμως έχουμε χρεοκοπήσει τουλάχιστον ηθικώς!
Ελληνας δικαστής αποπλανούσε το ίδιο του το παιδί.
Πρωτόδικη ποινή 13 έτη φυλάκιση (με αναστολή όμως μέχρι να εκδικαστεί η έφεση!!!),στο Εφετείο δε που έγινε σε 10 μήνες παρακαλώ μόλις 6!!!!
Καλοί μου δικαστές εφ' όσον ο νομοθέτης προβλέπει ανώτερη ποινή τουλάχιστον 13 ετών και αφού κρίνατε ένοχο τον κατηγορούμενο για ένα τόσο σοβαρό αδίκημα τι διάολο ελαφρυντικά προσμετρήσατε ώστε να κατεβάσετε την ποινή του κάτω κι από το μισό της πρωτόδικης;
Αυτός ο "άνθρωπος" με τα δικονομικά τερτίπια της "αποσυμφόρησης" των φυλακών και της "καλής" διαγωγής σε πολύ λίγους μήνες θα απολαμβάνει την ελευθερία του.
Τι σας βεβαιώνει ότι δεν θα επαναλάβει τα ίδια αφού ουσιαστικά μένει ατιμώρητος;Πόσο ανεπηρέαστη συντεχνιακά ήταν τελικά η κρίση σας;
Ζείδωρον

Ο,τι διαβάσατε ήταν το σχόλιό μας στην ανάρτηση:Εκπτώσεις ποινών και ηθών! Μόλις 6 χρόνια φυλακή σε δικαστή που αποπλανούσε το ίδιο του το παιδί! 
στις 2 Φεβρουαρίου του 2012,όταν έγινε η δίκη του στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων.Μπορείτε να διαβάστε εκεί την πρωτόδικη απόφαση και στη συνέχεια τα της δίκης στο Εφετείο.

Σήμερα λοιπόν διαβάζουμε για τον ίδιο πατέρα και δικαστή:Με το ερώτημα της οριστικής απόλυσης από το δικαστικό σώμα παραπέμφθηκε ο παιδεραστής-δικαστής, ο οποίος ήδη εκτίει ποινή κάθειρξης 6 ετών για τη σεξουαλική κακοποίηση του ίδιου του ανήλικου γιου του.

Το σχετικό ερώτημα απέστειλε στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, αμέσως μόλις το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου απέρριψε (με την υπ’ αριθμ. 931/2012 απόφασή του) την αναίρεση που είχε ασκήσει ο διοικητικός πρωτοδίκης σε βάρος της καταδικαστικής εφετειακής απόφασης.
================

Θέλει και ρώτημα ρε παιδιά;
Αυτό θα μου πείτε επιβάλει η δικονομία,το γράμμα του νόμου που λέγαμε!
Θα περιμένουμε την απόφαση της ολομέλειας του ΣτΕ,θα 'χει ενδιαφέρον.
Μπορεί ο ίδιος να μη σεβάστηκε το ίδιο του το παιδί,η δικαιοσύνη όμως τύπος και υπογραμμός!
Read more: Go to TOP and Bottom