Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Όταν οι καθηγήτριες ιατρικής της ΔΗΜΑΡ είναι πολιτικά βούρλα, έ!!!… τότε δικαιωματικά γίνονται υφυπουργοί υγείας άνευ… χαρτοφυλακίου!!!

Χτες το βράδυ αναφερθήκαμε στη νέα υφυπουργό Υγείας και στο αμίμητο που ξεστόμισε στον αέρα της ΝΕΤ:"Δεν έχω τι να κάνω στο υπουργείο υγείας"!!!
Η ανάρτηση μας ήταν βιογραφική και μάλλον θετική θα λέγαμε για την κυρία Σκοπούλη.Ο φίλος blogger ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ όμως "τα πήρε άγρια" με την κυρία και ξεσπάθωσε σφόδρα.
Ζείδωτον

=== ΟΛΕ!!! ΟΛΕ!!! ΟΛΕ!!!… Μπενάκη και μασόνε πρωθυπουργέ!!! αλλά τα δικά σου τα γκαβά βγάλτα παντοιοτρόπως… Δεν μας αφορά!!!… Όμως να σου κοπούνε τα κουλά σου σύριζα, αν αποπειραθείς να πειράξεις τα δικά μας, διότι πολύ τα θέλουμε, για να παρακολουθούμε τις μαλακίες σου.
  === Όθεν, ο Νίκος Νικολόπουλος, δεν είναι μεμονωμένος….
Επομένως έχεις καταργήσει τη συνέχεια των βασικών κρατικών οργάνων και υπουργών σου, που σύμφωνα με πατροπαράδοτες αρχές του διοικητικού και συνταγματικού δικαίου εδώ και διεθνώς πανηλίθιε, ασκούν τα καθήκοντα του προκατόχου τους, μέχρι να αποφασίσει το κενοτάφιο του κρανίου σου, να προσδιορίσει τυχόν άλλες αρμοδιότητες. Διότι οι υπάρχουσες αρμοδιότητες, αφορούν τον θεσμό των οργάνων και όχι τα εναλλασσόμενα πρόσωπα ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΑΡΧΙΓΚΑΓΚΑ. Διαφορετικά, τι νόημα έχουν οι τελετές παράδοσης-παραλαβής υπουργείων και υφυπουργείων ρε κόπανε???
  === Βασικά και στοιχειώδη, αλλά που να τα μάθεις??? Εκεί που σε δίδαξαν το πως να προδίδεις τη θετή σου πατρίδα, την Ελλάδα μας???
  === Βασικά και στοιχειώδη, αλλά που να τα γράψεις??? Στα τοιχώματα του αδειανού κρανίου σου υδροκέφαλε???
  === Επί Σκοπούλη, πυρρρρ!!!… Έτσι, για να μας διασκεδάσει ο εθνικός γελωτοποιός της Ιερουσαλήμ και να μας κάνει να ξεχάσουμε τις μαυρίλες μας, έστειλε το υποβούρλο του από το υφυπουργείο υγείας στη ΝΕΤ, να πει το νέο και συνταρακτικό. Ότι δηλαδή είναι πολύ στερημένη και έχει έντονη την επιθυμία να πιάσει βελόνες και μαλί της γριάς Κουβέλαινας και να αρχίσει να διαπλέκει πουλόβερ για τα πιράνχας του υπουργείου της.
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ, ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗ. ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.

  === ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ, ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ 4 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΒΟΥΡΛΟ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ — ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom