Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Ας ξαναγνωρίσουμε τον «νέο» αποκρατικοποιητή της ….μεταλλαγμένης σε ιδιωτική, ….δημόσιας περιουσίας!!!


=== Το επίσημο βιογραφικό του Τάκη (Παναγιώτη) Αθανασόπουλου, υπάρχει από τον Ιανουάριο 2008 στο ….Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ενώ ήδη είναι συνταξιούχος (ομότιμος) καθηγητής του!!!!! Από εκεί, το σκορπούν παντού, για να αποδείξουν την μεγαλοσύνη της σπουδαιότητάς του. ΟΜΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ.
=== O Τάκης Αθανασόπουλος γεννήθηκε στις 30-06-1944 στο Στάδιο Τεγέας στην Αρκαδία. Είναι παντρεμένος με την Φραντσέσκα Αθανασοπούλου και έχει τρεις κόρες, την Κατερίνα – Συλβάνα, την Μαριλέα και την Βαλέρια.
  === Άγνωστο πότε: Πήγε στην Αμερική.
  === Άγνωστο πότε: Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Institute of Technology του Illinois όπου απέκτησε Bachelor of Science Μηχανολόγου Παραγωγής, και Masters και Ph.D. στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

   === Άγνωστο πότε: Δίδαξε στο Loyola University του Σικάγο και στο Wright State University του Οχάιο, όπου και διετέλεσε Associate Dean για τα ακαδημαϊκά και ερευνητικά προγράμματα της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων.
  === Το 1981 επέστρεψε στην Ελλάδα και διορίστηκε Τακτικός Καθηγητής στην έδρα της Οικονομικής των Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, όπου διετέλεσε Πρόεδρος των Τμημάτων Οργάνωσης και Διοίκησης των Επιχειρήσεων και Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής, και Πρύτανης του Πανεπιστημίου. Άγνωστο μέχρι πότε!!!!
  === Το 1986, διετέλεσε μέλος της ιδρυτικής ομάδας της ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς και ανέλαβε καθήκοντα Εκτελεστικού Αντιπροέδρου.
  === Από το 1989 έως το 2000 ήταν Πρόεδρος και CEO της εταιρίας.
  === Τον Ιανουάριο του 2001 προσχώρησε στην Toyota Motor Marketing Europe αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου και Chief Operating Officer.
  === Τον Ιούνιο του 2004 προήχθη σε Managing Officer της Toyota Motor Corporation και Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Toyota Motor Europe.
  === Από τον Ιούλιο του 2006 είναι Senior Executive Advisor της Toyota Motor Europe. (Είναι ακόμα??????)
  === Τον Φεβρουάριο του 2007 ανέλαβε τα καθήκοντα του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού ΑΕ - ΔΕΗ.
 === Tον Δεκέμβριο του 2007, ο Αυτοκράτορας της Ιαπωνίας και η Ιαπωνική Κυβέρνηση απένειμαν στον κ. Αθανασόπουλο το παράσημο του Ανατέλλοντος Ηλίου, Χρυσού και Αργυρού Αστέρα, εις αναγνώριση της συνεισφοράς του στην ενδυνάμωση των Ελληνο-Ιαπωνικών οικονομικών σχέσεων.
 === Άγνωστο από πότε: Σήμερα (Ιανουάριος 2008) είναι Ομότιμος (συνταξιούχος) Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς.
Αυτά βλέπει κι΄ ο φίλος «Τ.Ν.» και σοβαρά και δικαιολογημένα μπερδεμένος παρατηρεί:
«Φαίνεται ότι στον τόπο υπάρχει μια αδίστακτη ΣΥΜΜΟΡΙΑ, που δρα και θα δρα μέχρι να τον αποτελειώσει  »τελείως».και μας παίζει σαν ενα κουκλοθέατρο….
Ο ΤΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ. Υποτίθεται καθηγητής της ανωτάτης βιομηχανικής όπως την λέγαμε παλιά. Παραιτείται(?????) και γίνεται μεγάλο στέλεχος της ΤΟΥΟΤΑ HELLAS.
Λόγω ιδιαιτέρων επιδόσεων, γίνεται πρόεδρος της ΤΟΥΟΤΑ ΕΥΡΩΠΗΣ.
ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ!!!!!
Παίρνει σύνταξη από τους Γιαπωνέζους της Toyota, ή συνέβη τίποτε άλλο και τον έδιωξαν?????»
Επιστρέφει στην Ελλάδα. Γίνεται Διοικητής της ΔΕΗ από την ΝΔ…….
ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΑΦΡΩΣ ΘΑΛΑΣΣΑ. Ο μεγάλος μάνατζερ του πολυεθνικού κολοσσού τα βρίσκει μπαστούνια από την κυρία Κούλα με τον απλήρωτο λογαριασμό και την Κυρία Κατίνα την καθαρίστρια του Μεγάρου της ΔΕΗ…. Τον αδειάζει το ΠΑΣΟΚ… .Μέχρι και στο θέμα της χρηματοδότησης της  ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ, εκτός και αν ο Ρακιτζής, αμόλησε πυροτέχνημα για να βγει στα κανάλια θριαμβευτής κατά του κακού, σαν άλλος Αϊ Γιώργης, προστάτης του λαού.
Ο Τακης Αθανασόπουλος θεωρείται υπόλογος για τις χρηματοδοτήσεις ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ….ο φάκελλος στον εισαγγελέα….. παρέα με Φωτόπουλο και τη σχετική «παρέα.»
Ο Τακης, ούτε μιλιά, ούτε άχνα…..
Σήμερα, λίγους μήνες μετά απά αυτά τα μεγαλοστομικά για ΚΑΘΑΡΣΗ στη ΔΕΗ και στη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, η συγκυβέρνηση της τριχρωμίας, διορίζει τον πολυσυνταξιούχο ΤΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ πρόεδρο του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, την οποία οι αντισυνταγματολόγοι βάφτισαν «ιδιωτική» για να την πουλήσουν. ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ….ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΙΛΑΜΕ… ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!!
Να τρελλαθώ η όχι ακόμη????
Λεω να περιμένω λιγάκι, μέχρι τον ΤΑΚΗ, να τον καλέσουν και οι ΙΑΠΩΝΕΣ, για να ξεπουλησει το ….ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
Ε, δε γίνεται…. Τότε, επίσημα πλέον, τρελαίνομαι…..
»
Ο έτερος εικονιζόμενος σαν δεύτερο σταγονίδιο με αντίθετη χωρίστρα, καθηγητής Παναγιώτης Αθανασόπουλος, είχε γίνει αετός στις κρατικές και ΕΟΚικές χρηματοδοτήσεις ατελείωτων προγραμμάτων διατροφής …καρπουζιών και φυτοπαθολογίας. Χοντρά εκατομμύρια….
ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1:  Η πλάκα με τους αντισυνταγματολόγους παράνομους αποκρατικοποιητές, είναι ότι εξακολουθούν να μπλέκουν τα μπούτια της αγραμματοσύνης τους, αφού ΒΛΑΚΩΔΕΣΤΑΤΑ, ταυτοχρόνως μιλάνε, για ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ….ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ!!!! δεν είναι για Νόμπελ????
ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2:  Μήπως ο χρόνος για τον οποίο συνταξιοδοτείται στο εξωτερικό, έχει χρησιμοποιηθεί και ΔΙΠΛΟσυνταξιοδοτείται και από φορείς του Δημόσιου τομέα???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom