Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΝΔ- ΠΑΣΟΚ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΓΗ!!!

Απόσπασμα από την Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά για την Αγροτική Τράπεζα, στη Θεσσαλονίκη, στις 14 Ιουνίου 2012:
Η Αγροτική Τράπεζα είναι ένας δημόσιος τραπεζικός πυλώνας που δεν πρέπει να κλείσει.

Γιατί μέσα της έχει εγγυήσεις αγροτικής γης, που βρίσκονται υπό τον έλεγχό της και δεν πρέπει να μείνει χωρίς χρηματοδότηση. Τα προβλήματα της Αγροτικής Τράπεζας κινδυνεύουν να οδηγήσουν τους αγρότες σε αφανισμό. Ούτε φυτοφάρμακα ούτε λιπάσματα δεν μπορούν πλέον να αγοράσουν.
Υπάρχουν περίπου 7 δισ. ευρώ που υπολογίζουμε ότι θα περισσέψουν από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την Αγροτική.
ΣΥΜΠΤΩΣΗ....
ΝΔ έχει χρέη 105 εκατομμύρια ευρώ και το Πασόκ 97 απο δάνεια που τα πήρανε με εγγύηση μελλοντικές κρατικές επιχορηγήσεις με βάση τα ποσοστά τους απο προηγούμενες εκλογές.



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...
Mε την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών που συνέβη πριν λίγο καιρό και με τα λεφτά του Ελληνικού δημοσίου,το οποίο και μετακύλησε στους εξαθλιωμένους πολίτες μέσω περικοπών και φορολόγησης,η τράπεζα Πειραιώς έρχεται και αγοράζει από πάνω και το 40% της Ελληνικής αγροτικής γης που είναι στα χαρτοφυλάκια της Αγροτικής. Κάτι που σημαίνει πως αν η πολιτική της ιδιωτικής τράπεζας, όπως είναι φυσικό,σε αντίθεση με την δημοσίου ελέγχου,που ήταν μέχρι πρόσφατα αγροτική, αλλάξει στρατηγική και χαραχτήρα(πέραν του βέβαιου),η Ελληνική αγροτική γη θα περάσει στα χέρια κάποιων μετόχων,που την αγόρασαν με τα λεφτά των πολιτών!!!!!!!!!!!!!!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ,ΖΗΤΩ Η ΤΡΟΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ!!!!!
από http://eleytheriahthanatos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom