Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Αστυνομικοί στην Κω απαγόρευσαν την είσοδο σε Τούρκους λόγω της σφραγίδας του ψευδοκράτους στα διαβατήριά τους

Επέβαλαν και τσουχτερό πρόστιμο στο πλοίο που τους μετέφερε!

Σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της υπό τον πηχυαίο τίτλο: «5 χιλιάδες ευρώ για κάθε σφραγίδα», η Τ/Κη εφημερίδα Χαμπερνταρ γράφει ότι η Ελληνική Αστυνομία απαγόρευσε την είσοδο στο νησί της Κω σε μια τουρκική οικογένεια, η οποία πραγματοποιούσε μονοήμερες διακοπές με τουρκικό πλοίο, το οποίο απέπλευσε από την Αλικαρνασσό, γιατί στα διαβατήρια τους υπήρχε η σφραγίδα του ψευδοκράτους.

Συγκεκριμένα τους απαγορεύθηκε η είσοδος στο νησί και κρατηθήκαν για 8 ώρες στο πλοίο, καθότι στα τουρκικά διαβατήρια των δύο γυναικών υπήρχαν σφραγίδες του ψευδοκράτους.
Η αστυνομία του νησιού τους ανέφερε ότι δεν υπάρχει καμιά χώρα με την ονομασία «Τουρκική Δημοκρατία Βόρειας Κύπρου» και ότι εισήλθαν στην Κύπρο από παράνομο λιμάνι.
Αφού τους κατασχέθηκαν τα διαβατήρια, ανακρίθηκαν και κρατήθηκαν στο πλοίο για 8 ώρες, μέχρι την αναχώρησή του για την Αλικαρνασσό.
Σύμφωνα πάντοτε με την εφημερίδα Χαμπερνταρ , η Ελληνική Αστυνομία επέβαλε στο τουρκικό σκάφος πρόστιμο 5 χιλιάδες ευρώ για κάθε μία από τις 6 σφραγίδες του ψευδοκράτους που είχε η οικογένεια στα διαβατήρια της.

Σημείωση Ζείδωρον:την είδηση μας έστειλε καλός φίλος-αναγνώστης μας από την Κύπρο με τον τίτλο:"Συγχαρητήρια στην Αστυνομία της Κω - Μακάρι να ήταν και οι δικοί μας τελωνιακοί απο την Κω!!!!!!!"
Απορία δικιά μας:τι θέλει να πει ο ποιητής;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ευγε στα παιδιά της Κώ αλλά και εγω εχω την ιδια απορία με εσένα.

Read more: Go to TOP and Bottom