Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Τι γίνεται ρε παιδιά στο ΑΠΘ; Νέα αποκάλυψη:δωράκι του Αντιπρύτανη σε ηθοποιό με λεφτά του πανεπιστημίου


Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο χώρο της Ανώτατης εκπαίδευσης στη χώρα μας!Αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα του Πρώτου Θέματος,που αφορούν τις πρυτανικές αρχές του ΑΠΘ,κάποιοι κάνουν "κοινωνικές σχέσεις" σπαταλώντας  τα λεφτά του κράτους σαν να τους ανήκουν.
Επιβάλλεται τόσο το υπουργείο Παιδείας,όσο και η Δικαιοσύνη να ξεκαθαρίσουν άμεσα τα πράγματα και να πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.
Αν η εφημερίδα ψεύδεται και παίζει παιχνίδια θέλοντας να αποδυναμώσει το αγαθό της δημόσιας Παιδείας ας την κλείσουν.Αν όμως όσα γράφει ισχύουν τότε πρέπει να πέσουν κεφάλια!

Για δεύτερη Κυριακή λοιπόν η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" κρεμάει στα μανταλάκια τις πρυτανικές αρχές του ΑΠΘ. Το πρώτο δημοσίευμα ήταν την περασμένη Κυριακή:Ο πρύτανης που πάντρεψε την γραμματέα του στο Φανάρι και «χρέωσε» το ΑΠΘ,για το ταξίδι του Πρύτανη Γιάννη Μυλόπουλου στην Κωνσταντινούπολη, το οποίο  σύμφωνα με την εφημερίδα, χρέωσε στο πανεπιστήμιο (δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα).

Οι πρυτανικές αρχές αντέδρασαν και ανακοίνωσαν ότι θα προχωρήσουν σε μηνύσεις αλλά....
Μία μέρα μετά τη δημοσίευση στο «ΘΕΜΑ»(8/7/2012) του ταξιδιού των πρυτανικών αρχών του ΑΠΘ στο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως και την τέλεση του γάμου της γραμματέας του πρύτανη με κουμπάρο τον ίδιο, ο κ. Μυλόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για εις βάρος του συκοφαντικά δημοσιεύματα, χωρίς να κατονομάζει το «ΘΕΜΑ» και χωρίς να απαντά επί της ουσίας του δημοσιεύματος μας. Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

«Η υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα του ελληνικού πανεπιστημίου έχει ενοχλήσει πολύ και πολλούς. Σήμερα που ανοίγει εκ νέου η συζήτηση για τις αλλαγές στο Ν.4009 για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, τα συμφέροντα που προωθούν την ιδιωτικοποίηση των πανεπιστημίων εξαπολύουν νέες συκοφαντικές επιθέσεις, με σκοπό τη δυσφήμιση και εντέλει την αποδυνάμωση όσων θα βρεθούν και πάλι στην πρώτη γραμμή της προάσπισης του δημόσιου αγαθού της Παιδείας.

Οι Πρυτανικές Αρχές του ΑΠΘ με αφορμή τα συκοφαντικά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, αποφάσισαν την προσφυγή στη δικαιοσύνη και έδωσαν σχετική εντολή σε ομάδα νομικών. Το ποσό που θα επιδικαστεί ως αποζημίωση θα διατεθεί για την ενίσχυση της φοιτητικής μέριμνας στο ΑΠΘ».

Οι Πρυτανικές Αρχές του ΑΠΘ
Ιωάννης Α. Μυλόπουλος, Πρύτανης ΑΠΘ
Ιωάννης Δ. Παντής, Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης
Δέσπω Αθ. Λιάλιου, Αντιπρύτανις Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού
Σοφία Α. Κουίδου-Ανδρέου, Αντιπρύτανις Έρευνας

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις... η εφημερίδα επανέρχεται αύριο με δεύτερο δημοσίευμα,που αυτή τη φορά "κρεμάει" τον Αντιπρύτανη του ΑΠΘ στα μανταλάκια  και έχει  τίτλο: "Δώρο iphone από τον Αντιπρύτανη στη Ναταλία Δραγούμη, με λεφτά του πανεπιστημίου".
"Ήταν σαν ένα μπουκέτο λουλούδια" απαντά στην εφημερίδα η ηθοποιός.
Η πλάκα είναι πως ο κύριος Αντιπρύτανης προσυπογράφει την ανακοίνωση  που εξέδωσαν οι πρυτανικές αρχές για να στηρίξουν τον πρύτανη!!!
η απόδειξη αγοράς

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", ο αντιπρύτανης Ιωάννης Παντής πρόσφερε ένα πανάκριβο δωράκι iPhone αξίας 699 ευρώ στην γνωστή ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη, αλλά το χρέωσε στα... λειτουργικά έξοδα του ιδρύματος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχει τιμολόγιο με ημερομηνία 27 Μαρτίου 2012 από το κατάστημα Λογότυπος προς την Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας του ΑΠΘ (πρόεδρος της οποίας είναι ο κ. Μυλόπουλος για τον οποίο επενέβη εισαγγελέας για το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη), σύμφωνα με το οποίο αγοράστηκε το πανάκριβο iPhone 4S με 16GB μνήμη αξίας 699 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) και χρεώθηκε στο ΑΠΘ, και συγκεκριμένα στις λειτουργικές δαπάνες του.

Στις παρατηρήσεις του τιμολογίου αναγράφεται ευθαρσώς ότι το εν λόγω high tech gadget δεν θα παραλάβει για τις ανάγκες του κάποιος καθηγητής ή μεταπτυχιακός φοιτητής αλλά η κυρία Ναταλία Δραγούμη στην οικία της!

"Είχα πάει στη Θεσσαλονίκη με την παράσταση "το μήλο'' και κάναμε μια συζήτηση με τη διεύθυνση του ΑΠΘ για κάποια μελλοντική συνεργασία μας αφού εγώ διδάσκω υποκριτική στην Αθήνα.

Τους είχα καλέσει στην παράσταση και μου έκαναν ένα δώρο... σαν να μου έκαναν δώρο λουλούδια ας πούμε.

Το θεώρησα πολύ σημαντικό.

Γνώρισα τον κ. Παντή που είναι πρόεδρος της Σχολής Κινηματογράφου.

Μια αρχική συζήτηση κάναμε...

Και μόνο που με σκέφτηκαν, το θεωρώ πολύ τιμητικό όπως εξάλλου και το δώρο που μου έκαναν" σχολίασε σχετικά η Ναταλία Δραγούμη.

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος

1 σχόλιο:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Ήταν σαν ένα μπουκέτο λουλούδια" ε;;;;;;;;;;;;;;;;
Α μαρή.....κι εσυ

Read more: Go to TOP and Bottom