Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Η Αυτοκτονία της ημέρας στην Κάρυστο! Επίσης σήμερα αυτοκτόνησε ένας 24χρονος,αφού πριν είχε μαχαιρώσει τη φίλη του


Δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε τον αγαπημένο του αδερφό κρεμασμένο σε ένα κλαρί σε χωριό της Καρύστου

Ήταν χθες στις 8 το απόγευμα όταν ένας 35χρονος αποφάσισε να βάλει τέρμα στην ζωή του. Το άτυχο παλικάρι μαζί με τον αδερφό του ήταν βοσκοί στην περιοχή.

Χωρίς να τον δει κανένας, απομακρύνθηκε από την στάνη, πήγε στο διπλανό χωράφι και έβαλε θηλιά στον λαιμό του. Ήταν 8 το απόγευμα όταν άρχισε να τον αναζητά ο αδερφός του.

Όταν πήγε λίγα μέτρα πιο μακρυά από την στάνη, πάγωσε από το θέαμα που αντίκρισε και λύγισε βλέποντας τον αγαπημένο του αδερφό κρεμασμένο στο δέντρο.

Αμέσως κάλεσε την αστυνομία, ενώ από την πρώτη κιόλας στιγμή αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια.
http://evianews.com/


Σήμερα στην Καλιθέα

Τραγική κατάληξη είχε ο καυγάς ενός νεαρού ζευγαριού στο διαμέρισμά τους στην Καλλιθέα
Σύμφωνα με την αστυνομία, τα ξημερώματα σε πολυκατοικία στην συμβολή των οδών Λυκούργου και Ιθάκης στην Καλλιθέα ένας 24χρονος ομογενής από το Καζακστάν καυγάδισε άγρια με την 25χρονη φίλη του από την Ουκρανία.
Η κατάσταση, σύμφωνα με το newsit.gr, βγήκε εκτός ελέγχου. Πήρε ένα αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι και την χτύπησε! Στην συνέχεια έπεσε από τον 5ο όροφο στον ακάλυπτο.
Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, βρήκαν τον 24χρονο νεκρό στο έδαφος ενώ μπαίνοντας στο διαμέρισμα βρήκαν και την 25χρονη σε μια λίμνη αίματος. Η κοπέλα μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom