Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ του MEGA:"αν βγούμε από το ευρό θα χρεοκοπήσουμε και θα σταματήσουν οι αγελάδες να κατεβάζουν γάλα"!!! (βίντεο)


Το 'χουμε γράψει επανειλημμένως ότι μέχρι τη μέρα των εκλογών θα ακούσουμε παπάδες στην γενική προσπάθεια των ΜΜΕ να κρατήσουν τον κόσμο στο μαντρί του δικομματισμού!


Σήμερα τα παλικάρια του Mega Σαββατοκύριακο παρουσίασαν κατ' αποκλειστικότητα μια Πολωνέζα μετανάστρια,η οποία ζει χρόνια στη Λιβαδειά και είναι αγρότισσα.Η κυρία Μαργαρίτα Μιέρκα,όπως την παρουσίασε ο κύριος Ιορδάνης,παραβρέθηκε χτες σε συγκέντρωση πολιτικού αρχηγού στην πόλη της και μίλησε στο κοινό για τις συνέπειες μιας χρεοκοπίας στην Ελλάδα και έξοδο από το ευρό!Στον πρόλογό του βέβαια ξέχασε να μας πει σε ποιου αρχηγού τη συγκέντρωση αλλά το ομολόγησε η ίδια η κυρία.

Ηταν στη συγκέντρωση του Βενιζέλου και τους είπε να προσέξουν πάρα πολύ διότι η ίδια βίωσε σε ηλικία 15 χρόνων την κρίση στην πατρίδα της και θυμάται πολύ καλά ότι:δεν είχαν να φάνε,δεν είχαν βενζίνη αλλά το κυριότερο σταμάτησαν οι αγελάδες να κατεβάζουν γάλα! 

το βίντεο από την παρέμβαση της κυρίας στη χτεσινή μάζωξη

Αθεόφοβοι γύρω σας κυκλοφορούν χιλιάδες άνθρωποι που δεν έχουν να φάνε και ψάχνουν στα σκουπίδια!Γιατί δεν τους βγάζετε να τους ρωτήσετε πως επιβιώνουν,ποιος τους οδήγησε σ' αυτό το χάλι κι αν φοβούνται για το αύριο;

Στην ίδια εκπομπή βασικός καλεσμένος ο κύριος Τζήμερος για να ξεπλύνει τα όσα έγραψε στην εξοχότατη κυρία Μέρκελ,μεταξύ των οποίων και να πάει η Ελλάδα στο διάολο!

Ψυχραιμία,14 μέρες ακόμα θα τους υποστούμε.

3 σχόλια:

ephee είπε...

Εγώ μια φορά, από όσους έχω ακούσει σχετικά με τη χρεωκοπία της Πολωνίας, έχω ακούσει το ίδιο πράγμα.
Οι αγελάδες μια χαρά κατέβαζαν γάλα, και τα γουρούνια μια χαρά τετράπαχα ήταν απλά πηγαίνανε στη Γερμανία εξαγωγή. Γενικά τρελάθηκαν στις εξαγωγές στη Γερμανία οι Πολωνοί από τότε. Γι αυτό ακριβώς -επειδή είναι εκτός ευρωζώνης- έχουν ακόμα θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Κι όπως το βλέπω, έχουν αρχίσει να εγκαταλείπουν την ιδέα της ένταξης στην Ευρωζώνη.
Με την ίδια λογική λοιπόν, θα της απαντούσα πως και γάλα που κατεβάζουν οι αγελάδες (προφανώς οι αγελάδες γουστάρουν μνημόνιο κι ευρώ..) εμείς δεν έχουμε να το πάρουμε, και εναλλακτικά πίνουμε γερμανικό εβαπορέ.

Καλή κυριακή Δημήτρη

zeidoron dtsoukas είπε...

Καλημέρα Εφη μου και καλή Κυριακή επίσης!
Με εντυπωσιάζει που δεν λες κουβέντα για την έμπνευση που είχαν τα παλικάρια να παρουσιάσουν πρωί πρωί την κυρία για να μας βάλει μυαλό.

ephee είπε...

Καλά, αυτό γιατί να το θίξω; Έχει καθιερωθεί πια, είναι καθημερινό φαινόμενο. Μόνο παπάδες δεν έχω δει ακόμα στρατολογημένους (υπενθυμίζω πως δεν έχω τηλεόραση - δεν είμαι σίγουρη πως δεν έχει συμβεί κι αυτό) να ισχυρίζονται πως αν ψηφίσουμε αντιμνημονιακά θα σταματήσει η παναγία της Τήνου τα θαύματα! Κι όχι τιποτ'άλλο, τι θ'απογίνουν κι οι γύφτοι με τα κομποσχοίνια..

Read more: Go to TOP and Bottom