Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Τρέχει... τρέχει... τρέχει το νερό στου Ζωγράφου αλλά η ΕΥΔΑΠ έχει δώσει τη βλάβη σε εργολάβο

Αποκτήσαμε ποταμάκι στην Παπάγου και παραποταμάκι στην Αμφιτρίτης!

Από χτες το πρωί,29 Ιουνίου,αναβλύζει πεντακάθαρο νερό από το σκάσιμο της ασφάλτου στη Λεωφόρο Παπάγου του Ζωγράφου,στη διασταύρωση με την Αμφιτρίτης (ακριβώς στην είσοδο του πάρκινγκ).
Περίοικοι ενημέρωσαν την ΕΥΔΑΠ αλλά μέχρι σήμερα το απόγευμα το νερό εξακολουθεί να τρέχει και στους δύο δρόμους,μικρή ποσότητα μεν αλλά διαρκώς από την Παρασκευή το πρωί κι απ' ότι φαίνεται πάμε για Δευτέρα!
Γύρω στις 15:22 σήμερα το μεσημέρι επικοινωνήσαμε και μεις με την ΕΥΔΑΠ στο τηλέφωνο 1022 για να τους πούμε ότι η βλάβη δεν επιδιορθώθηκε και τρέχει... τρέχει... τρέχει το νερό στους δρόμους.
-Το γνωρίζουμε κύριε,από χτες έχουμε δώσει τη βλάβη σε εργολάβο.
-Ναι μα πάμε δεύτερο 24ωρο και δεν έχει γίνει τίποτα.
-Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι είναι θέμα του εργολάβου.
-Μα το νερό τρέχει και σεις κάνετε καμπάνιες για οικονομία κι όχι σπατάλη!
-Τι πρόβλημα έχετε κύριε;στερείστε νερού;
-Οχι αλλά δεν πρέπει να φτιαχτεί η βλάβη;να σταματήσει να τρέχει τζάμπα;
-Σας είπα είναι θέμα εργολάβου!δεν έχει σπάσει αγωγός αλλά κάποια βάνα έχει διαρροή και μεις το δώσαμε από χτες στον εργολάβο!

Αυτά τα ολίγα είπαμε με τον υπεύθυνο βάρδιας της ΕΥΔΑΠ και χαιρετηθήκαμε!
Απ' ότι προκύπτει τους αγωγούς τους επισκευάζει η ίδια η εταιρεία και τα πιο απλά δίνονται σε εργολάβους,οι οποίοι κάποια μέρα θα επισκευάσουν τη βλάβη.Εν τω μεταξύ η διαρροή νερού συνεχίζεται σε Παπάγου και Αμφιτρίτης στου Ζωγράφου κι αν είναι να κρατήσει για καιρό να πούμε και στο δήμαρχο να φέρει παπάκια να φτιάξει... υδροβιότοπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom