Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Να χαιρόμαστε το νέο πρόεδρο της Βουλής με τα... γαλλικά του!!!


Ο κύριος Μεϊμαράκης σύμφωνα με όλα τα προγνωστικά πάει ντουγρού για πρόεδρος της Βουλής,στη μυστική ψηφοφορία που αρχίζει σε λίγη  ώρα από τώρα!

Βέβαια υπάρχει και το παρασκήνιο της υποψηφιότητας Πολύδωρα:Με αφορμή τη δυσαρέσκεια του Βύρωνα Πολύδωρα να μην προταθεί εκ νέου για πρόεδρος της Βουλής, αλλά αντ' αυτού να προταθεί ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, υπάρχει η φημολογία που θέλει τους Ανεξάρτητους Έλληνες να προτείνουν για πρόεδρο Βουλής τον κ. Πολύδωρα και την υποψηφιότητα αυτή να στηρίζει και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Επειδή πιστεύουμε ότι τελικά θα προκριθεί η πρόταση Μεϊμαράκη θέλουμε να θυμίσουμε τις γνώσεις... γαλλικών του νέου προέδρου!
Αντιγράφουμε από το in.gr στις 3 Μαϊου 2011

Πρωτοφανής φραστική επίθεση Μεϊμαράκη κατά Κοραντή για τα υποβρύχια
Φραστικό επεισόδιο με το... «καλημέρα»


Προσερχόμενος την Τρίτη στην συνεδρίαση, ο κ. Κοραντής στράφηκε προς τον κ. Μεϊμαράκη για να του πει «καλημέρα» και ο πρώην υπουργός του φέρεται να του απάντησε οργισμένος: «Μου λες και καλημέρα εμένα ρε αλήτη, περιθωριακέ, εσύ που θες να με πας στο ειδικό δικαστήριο;».

Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ εμβρόντητος παρακολουθούσε τον κ. Μεϊμαράκη να τον καθυβρίζει, ενώ οι παριστάμενοι βουλευτές «πάγωσαν». Ο πρώην υπουργός της ΝΔ ακούστηκε να λέει εκτός μικροφώνου: «Σκατομαλ…, καραγκιόζη, έλα έξω, βγες έξω να σε γ…», ενώ ο κ. Κοραντής τον κοιτούσε κάνοντας τον σταυρό του!

Ο κ. Μεϊμαράκης διατύπωσε αιχμές για διαρροές περί δήθεν ύπαρξης στοιχείων εις βάρος του, τα οποία υποτίθεται ότι διαθέτει ο κ. Κοραντής από την περίοδο που ήταν επικεφαλής της ΕΥΠ, κάτι που διαψεύδει ο τελευταίος λέγοντας ότι «ο κ. Μεϊμαράκης ή φοβάται, ή φαντάζεται ή και τα δυο», επισημαίνοντας ότι «εγώ λειτούργησα ως διοικητής της ΕΥΠ σύμφωνα με το νόμο και ως τέως διοικητής με τον ίδιο τρόπο και ας αφήσει τα παραμύθια…».

Κατόπιν όλων τούτων, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ σε συνεννόηση με τον κ. Καρατζαφέρη έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον πρόεδρο της Βουλής Φ. Πετσάλνικο κάνοντας λόγο για πρωτοφανή για τα κοινοβουλευτικά ήθη συμπεριφορά. Αργότερα επισήμως ο κ. Μεϊμαράκης δήλωνε: «Δε λέω ούτε καλημέρα σε όσους θέλουν να με πάνε στην προανακριτική και λένε ότι τα πήρα» επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την οργισμένη αντίδρασή του εντός της Επιτροπής.

Διαβάστε τι λέει ο ίδιος κύριος στις 3 Ιουνίου 2011
«Ντιντήδες, φλώροι, φλούφληδες και σαλονάτοι όσοι βουλευτές έφυγαν από τον Εθνικό κήπο!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom