Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Ενας άνδρας κάηκε ζωντανός σε πυρκαγιά στην Πειραιώς - Εγκλωβίστηκε στο ασανσέρ του κτιρίου


Η φωτιά ξεκίνησε από το χρωματοπωλείο στο ισόγειο και επεκτάθηκε γρήγορα σε όλο το κτίριο.
Η φωτιά ξέσπασε από το χρωματοπωλείο στο ισόγειο όπου εκείνη την ώρα βρισκόταν μέσα πιθανότατα ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο. Μάλιστα, στο σημείο έσπευσε συγγενής του θύματος ο οποίος φώναζε πως στο ισόγειο βρίσκεται ο θείος του και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.





Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άντρας προσπάθησε να ξεφύγει από τη φωτιά και έσπευσε στο ασανσέρ, όπου όμως εγκλωβίστηκε δυστυχώς και κάηκε ζωντανός. Οι πυροσβέστες που έχουν ήδη θέσει υπό έλεγχο τη φωτιά προσπαθούν με τη βοήθεια τροχών να κόψουν τις λαμαρίνες του ασανσέρ προκειμένου να βγάλουν τη σορό.
Το ασανσέρ που εγκλωβίστηκε ο 60χρονος άντρας
Το ασανσέρ που εγκλωβίστηκε ο 60χρονος άντρας

Τελικά μετά από μεγάλη προσπάθεια έβγαλαν τη σορό του 60χρονου άντρα. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό ο ιδιοκτήτης του χρωματοπωλείου είχε βγει μαζί με την κόρη του εκτός κτιρίου, αλλά ξαναμπήκε για άγνωστο λόγο και εγκλωβίστηκε στο ασανσέρ.

Περισσότεροι από 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα έδωσαν μάχη για να περιορίσουν τη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι σε τετραόροφο κτίριο στην οδό Πειραιώς 111, όπου στεγάζεται ένα χρωματοπωλείο. 

Η πυρκαγιά ήταν μεγάλη και είναι χαρακτηριστικές οι εικόνες του NewsIt που δείχνουν πως η πρόσοψη του κτιρίου έχει καεί ολοσχερώς. 



Εξαιτίας της φωτιάς έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς στη συμβολή με την Ιερά Οδό. Στο σημείο έχει σπεύσει και ασθενοφόρο για την σορό του άτυχου άντρα. 
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom