Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Ψυχάρες οι Ελληνες κέρδισαν 1-0 τους Ρώσους και πέρασαν στους "8" του Euro 2012 (βίντεο το γκολ του Καραγκούνη)


Κι εκεί που οι περισσότεροι μας είχαν ξεγραμμένους μίλησε η ψυχή των Ελλήνων ποδοσφαιριστών της Εθνικής μας ομάδας.Παίζοντας με πάθος και στα 90' του τελευταίου προκριματικού αγώνα και θέλοντας μόνο τη νίκη απέναντι στους Ρώσους τα κατάφεραν διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες. 

Η Εθνική μας ομάδα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι με τους Ρώσους σε αντίθεση με τα δύο πρώτα παιχνίδια της στο Euro 2012,που ήταν τραγική στο πρώτο ημίχρονο.
Με την πάροδο του χρόνου οπισθοχώρησε κι έδωσε χώρο στη Ρωσία αλλά άντεξε στις επιθέσεις των σοβιετικών και μάλιστα σε ανύποπτη φάση κατάφερε να προηγηθεί.

Στις καθυστερήσεις του Α' ημιχρόνου,μετά από τραγικό λάθος του Ζιρκόφ,ο Καραγκούνης (ο οποίος απόψε έφτασε τις 120 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα και ισοφάρισε το ρεκόρ του Θοδωρή Ζαγοράκη) μπήκε στην περιοχή και με ωραίο σουτ νίκησε το Ρώσο τερματοφύλακα Μαλαφέεφ γράφοντας το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελλάδα άντεξε την αντεπίθεση των Ρώσων,είχε μια καλή ευκαιρία για γκολ με τον Γκέκα σε εξαιρετική μπαλιά του Τοροσίδη στο 59'  κι είχε και δοκάρι στο 70' σε ωραίο χτύπημα φάουλ του Τζαβέλλα.Μια πολύ καλή ευκαιρία έχασαν οι Ρώσοι στο 83' όταν κεφαλιά του Τζαγκόεφ έφυγε μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι του Σηφάκη.



Για την ιστορία οι συνθέσεις των ομάδων:
Ελλάδα: Σηφάκης, Τζαβέλλας, Τοροσίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μανιάτης, Καραγκούνης(66' Μάκος), Κατσουράνης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης(83' Νίνης),Γκέκας(62' Χολέμπας).

Ρωσία: Μαλαφέεφ, Ανιούκοφ, Ιγκνάσεβιτς, Ζιρκόφ, Μπερεζούτσκι, Σιρόκοφ, Ντενίσοφ, Τζαγκόεφ, Γκλουσάκοφ(72' Πογκρέμπνιακ), Αρσάβιν, Κερζάκοφ(46' Παβλιουτσένκο).

4 σχόλια:

logia είπε...

καλέ πότε πρόλαβες;
έτοιμη την είχες την ανάρτηση;
αντε καισ τον τελικό!!!!

zeidoron dtsoukas είπε...

Καλώς την,χαθήκαμε!τι κάνεις πως είσαι αγαπητή Νέλλυ;
Εγώ έγινα εν τω μεταξύ παππούς και ψιλοχάθηκα από τη μπλογκογειτονιά μας λόγω έλλειψης χρόνου!!!
Ας μην είμαστε πλεονέκτες κι αυτό που πέτυχαν απόψε τα παιδιά καλό ήταν.
Να είσαι καλά,χάρηκα και καλό βόλι αύριο!

logia είπε...

Ω αγαπητέ, να σου ζήσει το εγγονάκι!!!
εγώ τραβιέμαι με τα του ωδείου Αθηνών
το νέο φρούτο είναι ότι
η επίσχεση εργασίας εκλαμβάνεται ώς παράιτηση του εργαζομενου!!!!!
δες εδώ:
http://nellys-logia.blogspot.com

zeidoron dtsoukas είπε...

Σ' ευχαριστώ πολύ Νέλλυ μου!Το διάβασα και μου έκανε εντύπωση που τόσο καιρό βρίσκεστε ακόμα σε διαμάχη με το Ωδείο και προφανώς απλήρωτοι και το 'χω προγραμματίσει για θέμα αύριο το μεσημέρι,μέρα που 'ναι!
Εχει γίνει μόδα πλέον εκτός της ανεργίας και η εργασία χωρίς πληρωμή!
Ψυχραιμία κι υπομονή,αλλά ως πότε;

Read more: Go to TOP and Bottom