Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Στοίχημα ανατροπής


Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 31 Μαΐου, μαζί με το Ποντίκι Art και το ένθετο υγείας In Vitro, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Στοίχημα ανατροπής» και δημοσκόπηση που δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται μια ανάσα από την πρωτιά, με αντιπάλους το φόβο και τους εκβιασμούς. Απόλυτη ισοπαλία με τη ΝΔ δείχνει η νέα δημοσκόπηση της Pulse RC για το «Π». Ποια κυβέρνηση προτιμούν οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, του ΚΚΕ, της ΔΗΜΑΡ και των άλλων κομμάτων. (Σελ.4,20, 45,46,47)

ΝΔ: Όσο πλησιάζουμε στην κάλπη, τόσο φαίνονται οι ρωγμές του ευρωπαϊκού δεξιού μετώπου του Σαμαρά, καθώς φουντώνει ο πόλεμος των… συνιστωσών με φόντο τη Ντόρα και τον Καραμανλή. (Σελ. 6,7)

ΠΑΣΟΚ: Χωρίς πολιτική πυξίδα στην έρημο της πόλωσης. Οι ψηφοφόροι του σοσιαλιστικού κινήματος, όπως καταγράφει η δημοσκόπηση του «Π», προτιμούν κυβέρνηση με το Σαμαρά! (Σελ. 10,11)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Πως σχεδιάζει η Γερμανία τη νέα κατοχή στην Ελλάδα. Τα σχέδια του Βερολίνου για την εκμετάλλευση του ελληνικού προτεκτοράτου, ανεξαρτήτως του εκλογικού αποτελέσματος. (Σελ. 16,17)

ΑΚΗΣ: Το μεγάλο φαγοπότι με τους εξοπλισμούς, η μεγάλη ζωή και οι θηριώδεις μπάζες την εποχή που έδεναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα. (Σελ. 18,19)

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art». Συνέντευξη: Λάκης Παπαδόπουλος: Ο γνωστός τραγουδοποιός ξανασηκώνει τα ρεβέρ του ψηλά λίγο πριν την συναυλία-αφιέρωμα στα τριάντα χρόνια της πορείας του στη μουσική και μιλά για τις εκλογές, για την κρίση στην τέχνη και στην κοινωνία, για την Eurovision και για τον… Θεό. Ακόμη: Μίκαελ Χάνεκε: «Είσαι τόσο καλός όσο η τελευταία σου ταινία», Πολιτισμός χωρίς λεφτά, Ποιοι αδικήθηκαν στις Κάννες και ένα μεταφυσικό «χαμάμ» στα Βαλκάνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom