Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: δεν εκβιάζεται λέει, αλλά εκβιάζει στεγνά τους όψιμους διώκτες του!!


Το θράσσος τους απύθμενο!!
Απροκάλυπτα δηλώνει ο Τζοχατζόπουλος ότι ...δεν εκβιάζεται ενώ συγχρόνως εκβιάζει ο ίδιος ωμά! Θα δώσει λέει ονόματα και δεν θα πάρει την ευθύνη μόνος του, μετά τη δίωξη και την προσωρινή κράτηση όλης της οικογενείας του, δηλαδή της κόρης και της συζύγου του!!
Τι μας λέει δηλαδή; ότι ξέρει κι άλλους ένοχους που ροκάνιζαν μαζί το δημόσιο χρήμα προς δόξα του Έλληνα... μ@λ@@@ που τους ψήφιζε, αλλά μέχρι τώρα δεν έδινε ονόματα γιατί προφανώς είχε εξασφαλίσει τη δική του ατιμωρησία. Τώρα όμως που το παιχνίδι "χοντραίνει" μάλλον και βγαίνει εκτός των "συμφωνημένων όρων" υποθέτω... τώρα σκέφτηκε να δώσει ονόματα των υπεύθυνων της καταλήστευσής μας!
Μπροστά στα μάτια μας παζαρεύουν την υποχρέωσή τους να καταγγείλουν κάθε ένοχο, λες κι αυτό είναι δικαίωμά τους και το ασκούν ανάλογα πώς τους βολεύει και πως τους εξυπηρετεί!
 Εεεε όχι κ. Τζοχατζόπουλε... τώρα πια είναι αργά!
Έπρεπε ήδη να είχατε δώσει ονόματα... και αφού δεν δώσατε θα πρέπει να κατηγορηθείτε και για υπόθαλψη εγκληματίων και όχι να εκβιάζετε με θράσσος ότι αν δεν αφήσουν την οικογένειά σας ελεύθερη τότε θα τους ...καταδώσετε!!!
Ούτε ίχνος ντροπής πια!!!
από Ζητείται ελπίδα

1 σχόλιο:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Καλημέρα φίλοι μου
Δημήτρη και Μariana .

Μα βρε παιδιά ,όταν μια γυναίκα, ας πούμε, βγει στο καλντερίμι και όλη της η γύμνια είναι σε κοινή θέα ,θα φροντίσει μη και της φανεί ο αστράγαλός της;;;;

Άλλωστε τώρα που του Άκη βγαίνουν στο σφυρί όχι μόνο τα περιουσιακά του στοιχεία, αλλά τα ιερά και τα όσιά του όπως π,χ η σοσιαλιστική ηθική, η οικογένειά του, η γυναίκα που έκανε βασίλισσα, το πεντάχρονο παιδί του έρωτά του , είναι δυνατόν να πειθαρχήσει η μνήμη του, να μην τσαλαβουτά στον βούθουλα , μήν τυχόν και "πιτσιλιστούν" σύντροφοι και φίλοι;
Όχι βρε παιδιά. Μην έχετε τέτοιες αξιώσεις..
Ένα ζεϊμπέκικο είπε να χορέψει ο άνθρωπος στη Ζωή του ,όχι να κάνει τον γύρο του θανάτου μόνος....

Εγκάρδιους χαιρετισμούς και στους δυο σας.

Read more: Go to TOP and Bottom