Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Παλαιοκομματικά κόλπα στο προεκλογικό παιχνίδι εμπλέκουν και την ΕΥΠ - Τι απαντάει ο Βασίλης Χήτος

Βρισκόμαστε μόλις 10 ημέρες πριν τις εκλογές,τις σημαντικότερες ίσως στη μεταπολιτευτική περίοδο!Εκλογές που γίνονται με συγκεκριμένο εκλογικό νόμο και με βάση τα όσα έχουν συμβεί από το 2009 μέχρι σήμερα πάρα πολλοί νυν βουλευτές θα κουνήσουν μαντήλια αποχαιρετισμού.
Η εκλογή για τους "επαγγελματίες" εθνοπατέρες σαφώς κι είναι δυσκολότερη από κάθε άλλη φορά,κάποιοι το κατάλαβαν ήδη και παραιτήθηκαν από τη βάσανο των εκλογών.
Νέοι κομματικοί σχηματισμοί δημιουργήθηκαν,νέοι κι άγνωστοι εν πολλοίς πολιτικοί εμφανίστηκαν στο προσκήνιο και υπόσχονται ν' αλλάξουν τον ρουν των πραγμάτων εν Ελλάδι.
Εκείνο που δεν άλλαξε είναι τα παλαιοκομματικά κόλπα και τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη!
Σήμερα κυκλοφόρησε ο Ελεύθερος Τύπος με μία "βόμβα" στην πρώτη του σελίδα.
Εμείς δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε που βρίσκεται η αλήθεια,την οποία κατά τα φαινόμενα θα διερευνήσει η δικαιοσύνη.Παρουσιάζουμε συνεπώς το σχετικό ρεπορτάζ από την  iefimerida.gr με τις θέσεις όλων των εμπλεκομένων καθώς και το δελτίο τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κι ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.
Ζείδωρον

Στα μυστικά κονδύλια της ΕΥΠ ο δημοσιογράφος Βασίλης Χήτος;


Χρήματα από τα μυστικά κονδύλια της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) φέρεται να έλαβε ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, Βασίλης Χήτος.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», ο δημοσιογράφος εμφανίζεται να λαμβάνει τον προηγούμενο Ιανουάριο από τα μυστικά κονδύλια της ΕΥΠ το ποσό των 30.000 ευρώ για «προσφερθείσες υπηρεσίς το Β' εξάμηνο του 2011». Μάλιστα, η εφημερίδα δημοσιεύει και την απόδειξη της υποτιθέμενης πληρωμής, όπου φέρεται να υπογράφει ο δημοσιογράφος ως εισπράξας.
Από τη μεριά του ο Βασίλης Χήτος, μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο του Βήμα FM και στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, διέψευσε το δημοσίευμα λέγοντας ότι ουδέποτε πήρε χρήματα από την ΕΥΠ, ενώ για την υπογραφή στην απόδειξη πληρωμής είπε ότι είναι πλαστή. Υπενθύμισε μάλιστα την αντιπαλότητα που είχε με την ΕΥΠ από την εποχή της εφημερίδας Veto, όπου εργαζόταν. Όπως είπε, η μοναδική φορά που επισκέφτηκε τα γραφεία της ΕΥΠ ήταν για να δοθούν διευκρινίσεις για δημοσίευμα της εφημερίδας.
Δείτε την υποτιθέμενη απόδειξη πληρωμής:


Μπίκας: «Είναι πλαστή η απόδειξη πληρωμής του Χήτου»
Ο διοικητής της ΕΥΠ Κώστας Μπίκας διαψεύδει κατηγορηματικά ότι υπάρχει οποιαδήποτε απόδειξη πληρωμής του του δημοσιογράφου Βασίλη Χήτου που φέρει την υπογραφή του.

Σύμφωνα με τον κ. Μπίκα η απόδειξη που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος και φέρει τον υποψήφιο βουλευτή με το κόμμα Ανεξάρτητοι Ελληνες του Πάνου Καμμένου, Βασίλη Χήτο να έχει εισπράξει το ποσό των 30.000 ευρώ από τα μυστικά κονδύλια της υπηρεσίας για προσφερθείες υπηρεσίες στο Β' εξάμηνο του 2011, είναι πλαστή. Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε ότι θα υποβάλλει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΧΑΡΟΚΟΠΟΥ 2 & Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 196
176 71 ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΑΘΗΝΑ
Tηλ. : 210 9545000
Fax : 210 3615634
Ε-mail:pressoffice@anexartitoiellines.gr
Site: www.anexartitoiellines.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΛΑΣΠΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ

Το εργολαβικό σκηνικό της λάσπης των τελευταίων εβδομάδων,που έχει καταντήσει βιομηχανία συκοφαντίας σε βάρος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ξεδιπλώθηκε και αποκαλύφθηκε σήμερα.

Το σημερινό δημοσίευμα του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ,απέδειξε ότι αντί για πολιτικό
λόγο,οι,συγκυβερνώντες υπάλληλοι της Τρόϊκας, χρησιμοποιούν τον
δημοσιογραφικό προπαγανδιστικά μηχανισμό τους,φτάνοντας στην απόλυτη κατάντια να κατασκευάζουν και να διοχετεύουνακόμα και πλαστά έγγραφα.

Η ηχηρή διάψευση με προσωπική του ανακοίνωση του Διοικητή της ΕΥΠ Πρέσβυ
κ.Κωνσταντίνου Μπίκα,της βρωμίας που στήθηκε σε βάρος του υποψηφίου μας στα
Ιωάννινα δημοσιογράφου Βασίλη Χήτου και των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,είναι η
απόλυτη απάντηση στις αθλιότητες.

Είναι θέμα του ίδιου Διευθυντή της εφημερίδας δημοσιογράφου Πάνου Αμυρά να
αποφασίσει αν θα υποβάλει την παράιτησή του.Ο κ.Αμυράς,ο οποίος είναι ο
διάδοχος στη διεύθυνση του Ε.Τ. του σημερινού Εκπροσώπου της ΝΔ Γιάννη
Μιχελάκη, που δίνει το δικαίωμα σε κάθε πολίτη να κάνει σκέψεις περί συγκοινωνούντων δοχείων στη βιομηχανία της λάσπης,σε ότι αφορά τον κεντρικό σχεδιασμός της και την εκτέλεσή της.

Καταγγέλλουμε και αυτή τη νέα προβοκάτσια σε βάρος του κινήματος
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ζητάμε επιτέλους και τη παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ και
φυσικά τόσο οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,όσο και ο υποψήφιός μας Βασίλης
Χήτος θα  απευθυνθούμε στη Δικαιοσύνη,όπως στη Δικαιοσύνη θα καταφύγει (όπως
δήλωσε) και ο Διοικητής της ΕΥΠ που του πλαστογράφησαν υπογραφές και σφραγίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom