Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Και ο "Αγαπούλας" στη μάχη των εκλογών


Η οικογένεια Τσοχατζόπουλου βρίσκεται ήδη στον Κορυδαλλό,ο Γιώργος Κουρής στον ανακριτή αλλά αυτός είναι απρόβλεπτος κι έτσι βγήκε από την καβάντζα  ο αυθεντικός "αγαπούλας" Μάκης Ψωμιάδης!Θα "παίξει" ολόκληρη την εβδομάδα μέχρι την Κυριακή των εκλογών.Πιασάρικο θέμα το ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα τα στημένα παιχνίδια.Πάρε κόσμε θέαμα και στοιχηματική ανάλυση από τους ειδικούς των 8:00 μμ.

Επεισόδιο πρώτο:
Αν όλα κύλησαν βάσει του προγράμματος αυτή την ώρα το κλιμάκιο της Interpol στη ΠΓΔΜ πρέπει να έχει παραδώσει στη συνοριακή διάβαση των Ευζώνων τον Μάκη Ψωμιάδη, στο ελληνικό κλιμάκιο της Interpol.

Επεισόδιο δεύτερο:
Ο "Αγαπούλας" στον ανακριτή και στις οθόνες σας....


Ας δούμε την προϊστορία του έργου

Ο Μάκης Ψωμιάδης συνελήφθη στα Σκόπια στις 9 Νοεμβρίου του 2011, στο κέντρο της πόλης. Εις βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από την Interpol.

Όλο αυτό το διάστημα, τελούσε υπό κράτηση σε φυλακή των Σκοπίων.

Η έκδοση του στις ελληνικές αρχές άργησε κάποιο διάστημα, καθώς προέκυψαν κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα που αφορούσαν κυρίως την μετάφραση της ογκώδους δικογραφίας από τις δικαστικές αρχές της ΠΓΔΜ κι όλως τυχαίως ξεπεράστηκαν λίγες μέρες πριν τις εκλογές!

Ωστόσο, πέραν αυτών των γραφειοκρατικών ζητημάτων τα οποία ξεπεράστηκαν πριν από μερικές ημέρες, η συνεργασία μεταξύ των αρμόδιων αρχών της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ για την έκδοση του Μ.Ψωμιάδη υπήρξε αρκετά καλή.

Έτσι, το υπουργείο Δικαιοσύνης της ΠΓΔΜ έκανε δεκτό το αίτημα έκδοσης του Μ. Ψωμιάδη, που είχε υποβάλει το δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου 2011 ο υπουργός Δικαιοσύνης της Ελλάδας Μιλτιάδης Παπαϊωάννου.

Ο πρώην μεγαλοπαράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε «στημένα» παιχνίδια ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει τις κατηγορίες:
1) της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης,
2) της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια, 3) της εκβίασης με απειλή βλάβης του επαγγέλματος του εξαναγκαζομένου κατ' επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ' εξακολούθηση και
4) της ηθικής αυτουργίας σε απάτη κατ' επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ' εξακολούθηση .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom