Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ωμή προεκλογική παρέμβαση του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ

"μάθανε ότι... π....μαστε, πλακώσανε κι οι γύφτοι"!!!

Πάνσοφος είναι τελικά ο λαός μας!
Κάθε του ρήση ή παροιμία βρίσκει την κατάλληλη εφαρμογή της στην απίστευτη καθημερινότητα που ζούμε.

Εκλογές έχουμε σε 10 μέρες και υποψήφιοι και εκλογείς,όπου σταθούν κι όπου βρεθούν,λένε το μακρύ τους και το κοντό τους.Κι όπως λέει κι άλλη μία σοφή κουβέντα:"όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη"!!!!

Εν προκειμένω βέβαια δεν πρόκειται για τη Βασίλω αλλά για τον τεως Βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνο Γλύξμπουργκ,ο οποίος αποφάσισε να κάνει κι αυτός μια προεκλογική παρέμβαση!Αλήθεια με ποια ιδιότητα και με ποια γνώση του πως ζει η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού σήμερα;

Ολως περιέργως τον πήρε ο πόνος για τη χώρα και το λαό της  και ειδικά για τους νέους που ψάχνουν για δουλειά.Και επί τη ευκαιρία καρφώνει και τους πολιτικούς που υπόσχονται πράγματα που δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν.

Πολλούς όψιμους σωτήρες και προστάτες απέκτησε ξαφνικά ο δόλιος ο λαός!
Κι όλοι τους όταν ήταν στα πράγματα αλλά και οσάκις τους δόθηκε η ευκαιρία απομυζούσαν τους παράδες του ίδιου αυτού λαού.

Διαβάστε σχετικά,Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ,από τον Ιό της Ελευθεροτυπίας

Η δήλωση-παρέμβαση του τέως άνακτα,που δεν συνηθίζει να... παρεμβαίνει:
«Παρόλο που δεν συνηθίζω να κάνω δηλώσεις προ των εκλογών, αντιλαμβανόμενος τη σημασία της συγκεκριμένης χρονικής συγκυρίας για την πορεία της Ελλάδος, σας μεταφέρω τις ακόλουθες σκέψεις:
Ο Ελληνικός λαός με την ψήφο του καλείται στις επικείμενες εκλογές να εκλέξει την κυβέρνηση που θα χειριστεί τα μεγάλα προβλήματα της οικονομίας. Πέρασε και συνεχίζει να περνά δύσκολες στιγμές και το μόνο που δεν χρειάζεται είναι υποσχέσεις που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Έχει ανάγκη να βρει εργασία, κυρίως η νεολαία που έχει σήμερα μεγάλο ποσοστό ανεργίας.

Έχει ανάγκη να αισθανθεί ότι οι τεράστιες θυσίες που αναγκάστηκε να κάνει τα τελευταία δύο χρόνια δεν πάνε χαμένες. Έχει ανάγκη από ένα σταθερό περιβάλλον, σταθερούς κανόνες λειτουργίας της οικονομίας που θα προσελκύσουν επενδύσεις για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

Η Ελλάδα έχει όμως επίσης ανάγκη θεσμικών και διαρθρωτικών αλλαγών για να γίνει σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος και να δώσει τη δυνατότητα στους Έλληνες να συμβάλλουν στην ανάπτυξη που όχι μόνο θα την βγάλει από την κρίση, αλλά που θα εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες για τον Ελληνικό λαό.

Πιστεύω ότι έχει ανάγκη την Ευρώπη μέσα στην οποία θα μπορέσει ξανά να καταλάβει ισότιμη θέση. Η Ελλάδα έχει ανάγκη και πρέπει να αξιοποιήσει τις συμμαχίες της.»

4 σχόλια:

ΑΔΗΣ είπε...

Δημήτρη δέν τον έχω ζήσει για να
γνωρίζω (λόγω ηλικίας), αλλα έχω
ζήσει-ζούμε υπο άλλων "Βασιλέων".

zeidoron dtsoukas είπε...

Αδη μου διάβασε την παραπομπή που έχω και θα τον γνωρίσεις τον κύριο.
Δεν διαφέρει σε τίποτα από αυτούς που ζεις και ζούμε συν το ότι δεν εξελέγη πότε κι από κανέναν αλλά μας τους έφεραν φυτευτούς ως σωτήρες τω καιρώ εκείνω!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα ποιος είναι γύφτος....

Ανώνυμος είπε...

Aπό που και ωσπού ωμή προεκλογική παρέμβαση. Αρκετά δεν μίλησε τόσο χρόνια.
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ.

Read more: Go to TOP and Bottom