Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Από την πίσω πόρτα μαγαζιού φυγαδεύτηκε η Αννα Διαμαντοπούλου απόψε στην Καισαριανή


«Φασίζουσες συμπεριφορές δεν με τρομοκρατούν και δεν με φοβίζουν, από όπου κι αν προέρχονται» δήλωσε αργά το βράδυ απόψε, η υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Άννα Διαμαντοπούλου, με αφορμή επεισόδιο που σημειώθηκε κατά την διάρκεια προεκλογικής(;) ομιλίας της σε εκδήλωση ανθρώπων της Τέχνης και Πανεπιστημιακών, σε ουζερί στην Καισαριανή. Όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου, η εκδήλωση «παρότι μικρή ομάδα ατόμων προσπάθησε να την εμποδίσει» ολοκληρώθηκε κανονικά!

«Είμαι ανοικτή στη δύναμη του λόγου και της κριτικής, όχι όμως της βίας και των κραυγών, όσο άγριες και αν είναι» καταλήγει στη δήλωσή της η κ. Διαμαντοπούλου.

Αλλα όμως λένε οι πληροφορίες από το σημείο του συμβάντος
Η κυρία Διαμαντοπούλου βρισκόταν στο μεζεδοπωλείο από νωρίς το βράδυ,κοντά στο γήπεδο της ΝΗΑΡ ΗΣΤ στην Καισαριανή,έγινε αντιληπτή από ομάδα κατοίκων και πολύ γρήγορα συγκεντρώθηκαν έξω από το μαγαζί περί τα 40 με 50 άτομα. Οι συγκεντρωμένοι επιχείρησαν να εισβάλουν στο ουζερί και οι άνδρες της προσωπικής ασφάλειας της υπουργού τη φυγάδευσαν από την πίσω πόρτα του μαγαζιού.
Στη συνέχεια από την πολυθρόνα του γραφείου της υπαγόρευσε τα περί φασίζουσας συμπεριφοράς!Ξέχασε όμως να γράψει τι είναι αυτό που έχει εξαγριώσει τον κόσμο και δεν αφήνει κανέναν μνημονιακό σε χλωρό κλαρί.
Οσο για τη "βία και τις κραυγές" να δούμε τι θα λέει το βράδυ της μεθεπόμενης Κυριακής που θα βγαίνουν από τις κάλπες!

3 σχόλια:

ephee είπε...

To "clue" της ιστορίας δεν είναι πως φυγαδεύτηκε (για άλλη μια φορά από πίσω πόρτα...-υποθέτω ομιλίες θα γίνονται αποκλειστικά σε μέρη που διαθέτουν πίσω πόρτα..) αλλά πως έφτασε να μιλάει σε ουζερί, και να μαζεύονται 40-50 να τη διώξουν. Να την ακούσουν πόσοι να πήγαν;

zeidoron dtsoukas είπε...

Δεν τη συμπόνεσες καθόλου την κοπέλα!
Α!ρε Εφη με την κακία σου θα μείνεις.
Πάντως οι παριστάμενοι "σύντροφοι" πρέπει να ήταν από 100 μέχρι 150 περίπου!!!!Την επόμενη φορά θα μιλήσει σε τηλεφωνικό θάλαμο!!!

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Την επόμενη φορά θα μιλήσει σε τηλεφωνικό θάλαμο!!!
χαχαχααααααααααααααααα καλοοοοοοοοοοοοοοο

Read more: Go to TOP and Bottom