Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Στη φυλακή και η κόρη του Άκη


- Πάνω από τέσσερις ώρες έμεινε στο γραφείο του ανακριτή η Αρετή Τσοχατζοπούλου
- Τι υποστήριξε στο απολογητικό της υπόμνημα
- "Δε συνδέεται με τις εταιρίες που ερευνώνται" δήλωσε ο δικηγόρος της
- Στον ανακριτή σήμερα η θεία και ο αδερφός της Βίκυς Σταμάτη 

 Προφυλακιστέα κρίθηκε η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή, μετά την απολογία της στον ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή, για την υπόθεση νομιμοποίησης παράνομων αμοιβών του πατέρα της από προμήθειες όπλων για το υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας.

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, ντυμένη απλά και μάλλον καταβεβλημένη από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, η Αρετή Τσοχατζοπούλου έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για το ακίνητο στο Κολωνάκι που εμφανίζεται να αγοράζει το 2006, από εμπλεκόμενη στην υπόθεση εταιρεία, η οποία φαίνεται να το αγόρασε από offshore που φέρεται να ανήκει στον πατέρα της.

Το ακίνητο για το οποίο κατηγορείται «προέρχεται από χρήματα τα οποία έχουν δηλωθεί στην εφορία μέχρι τελευταίο ευρώ και είναι χρήματα προερχόμενα από την εργασία της ως αρχιτεκτόνισσα και ως μικροκατασκευάστρια οικοδομών».

Ο γνωστός δικηγόρος τόνισε επίσης ότι «δεν υπάρχει καμία εικονική αγοραπωλησία. Στο εισαγγελικό πόρισμα δεν συνδέεται η κα Τσοχατζοπούλου με τις εταιρίες που διερευνώνται».


  http://www.newsit.gr/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενας ενας στην ψειρού παιδιά!!

KANTHAR0S είπε...

Σε κελί τριάντα τετραγωνικών;

Read more: Go to TOP and Bottom