Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Εξαφανίστηκε το blog του Στέφανου Χίου ενώ ήταν έτοιμο να εκπέμψει την εκπομπή που έκοψαν οι Κουρήδες

Χάθηκε ξαφνικά στις 10 παρά απόψε το blog του Στέφανου Χίου κι ενώ όλα ήταν έτοιμα για να παίξει διαδικτυακά η εκπομπή ΜΑΚΕΛΕΙΟ,που έκοψαν οι Κουρήδες.
Τι συμβαίνει;είναι δυνατόν το καθεστώς που μας κυβερνάει να έφτασε μέχρι αυτό το σημείο για να κλείσει το στόμα ενός δημοσιογράφου που τολμά και μιλάει;

Αυτή ήταν η ανάρτηση που ενημέρωνε για την εκπομπή

ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2... ΑΠΟΨΕ ΓΥΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ Γ......Ε!!!!

Το "κομμενο" ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2 σε λίγο κοντά σας...

Η ομάδα υποστήριξης και οι τεχνικοί του makeleio.gr δημιουργούν τις απαραίτητες προυποθέσεις για να είναι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ πιστό στο ραντεβού του με τους Έλληνες πατριώτες... Όλη η δημοσιογραφική ομάδα μπροστά και πίσω απο τις κάμερες είναι αυτή την ώρα στις επάλξεις για να σας μεταφέρουν όλη την αλήθεια.... Απόψε σας αποκαλύπτουμε όλο το παρασκήνιο της απόπειρας "φίμωσης" της εκπομπής... Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη, εμείς δεν θα προσκυνήσουμε κανέναν Τούρκογλου και κανέναν εθνοπροδότη!!!
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και σήμερα κοντά σας απο το makeleio.gr!!!

update(10:40):Το μπλογκ επανήλθε τουλάχιστον δύο φορές κανονικά,χωρίς ν' ανοίγουν οι αναρτήσεις του για ανάγνωση και πάλι μετά χάθηκε. Ας ελπίσουμε ότι το πρόβλημα είναι απλά τεχνικό στην προσπάθειά τους να μεταδώσουν ζωντανό τηλεοπτικό πρόγραμμα. 

3 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Μολις το ειδα Δημητρη μου οπως ειδα επίσης πως και το δικο σου εξαφανιστηκε για λιγο.
Αν θες ν μου απαντησεις με μαιλ

zeidoron dtsoukas είπε...

Για το δικό μου δεν διαπίστωσα τίποτα αλλά του Χίου αφού χάθηκε στις 10 παρά εμφανίστηκε στις 10:25 για πολύ λίγο και ξαναχάθηκε.Μακάρι να είναι κάποιο σφάλμα των τεχνικών και να επανέλθει κανονικά Ρίκη μου.Γιατί αλλιώς μαύρο φίδι που μας έφαγε όλους.

Ανώνυμος είπε...

Intercombase - Business translation text in different fields one hundred forty languages. Media Translation, Manufacturing Translation, Automotive Translation - Summit affordable.

Portuguese Translation - [url=http://www.intercombase.com]Financial[/url]

Read more: Go to TOP and Bottom