Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Της τρόικας το κάγκελο


Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 29 Μαρτίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Της τρόικας το κάγκελο» και πλούσιο ρεπορτάζ για το πώς η υποταγή στην τρόικα ζορίζει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μπροστά στις κάλπες. Οι δύο συγκυβερνώντες παίρνουν τα μέτρα που απαιτούν οι πιστωτές και ετοιμάζουν μια «θέση» για τον Ράιχενμπαχ στο μετεκλογικό Μαξίμου. (Σελ. 4, 5,16,18)

ΠΑΣΟΚ: Η νέα ηγεσία επιχειρεί ένα γρήγορο λίφτινγκ στο κόμμα προκειμένου να «γοητεύσει» για ακόμα μία φορά τους αμετανόητους. Στο πλαίσιο της ανανέωσης έχουν ξαμολυθεί και ψάχνουν νέους, πρόθυμους, άφθαρτους… (Σελ. 6,7)

ΝΔ: Με την αυτοδυναμία να απομακρύνεται ολοταχώς, στη Συγγρού κόβουν και ράβουν τις λίστες με τις υποψηφιότητες. Ρεπορτάζ για τα ονόματα που παίζουν για όλη την Ελλάδα. (Σελ. 9)

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ: Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση… Σε σκοπιανό αλυτρωτιστή ανέθεσαν τη θέση συμβούλου για το ξεπούλημα της περιουσίας των πετρελαίων Καβάλας. (Σελ. 17)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: Το προεκλογικό πυροτέχνημα της αντιμετώπισης του προβλήματος των λαθρομεταναστών με τον εγκλεισμό τους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης σκοντάφτει στην πραγματικότητα και στις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών. (Σελ. 19)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom