Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Oλο το χρονικό της επίθεσης στο σπίτι του Παπούλια - Θα πέσουν κεφάλια αξιωματούχων της ΕΛ.ΑΣ.;

Περίεργο που δεν βγήκαν ακόμα δηλώσεις συμπαράστασης στον Πρόεδρο και καταδίκης της "βίας" από διάφορους βολεμένους!Ηδη άλλοι μιλάνε απλά για νεαρούς,άλλοι για αγνώστους κι άλλοι για κουκουλοφόρους.Οποιοι κι αν έκαναν την επίθεση στο σπίτι του Προέδρου απέδειξαν:
Α)ότι τα μέτρα ασφαλείας είναι για το θεαθήναι.
και Β)ότι η κοινωνική έκρηξη βρίσκεται στο παρά πέντε και σ' αυτές τις περιπτώσεις τα όρια της πραγματικότητας από την προβοκάτσια είναι δυσδιάκριτα.
Πάντως θα είναι πρέπον όσοι σκέφτονται να μιλήσουν για φαινόμενα βίας να αναλογιστούν πρώτα πως λέγεται αυτό που κάνουν επί δύο χρόνια στον Ελληνικό λαό και που αναμένεται να κορυφωθεί τις προσεχείς ημέρες.
Ζείδωρον


Πρώτο το planet-greece κατ' αποκλειστικότητα σας ενημέρωσε για την επίθεση κουκουλοφόρων στο σπίτι του Παπούλια (δείτε εδώ και εδώ). Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρισκόταν σπίτι του. Οι κουκουλοφόροι - αναρχικοί, ξεφτίλισαν κάθε μέτρο ασφάλειας του Προέδρου, του πρώτου τη τάξει πολίτι της χώρας. Διαβάστε όλο το χρονικό της επίθεσης...

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν ελάχιστα λεπτά μετά τις 8.00. Ο Πρόεδρος βρισκόταν στο σπίτι του, στην οδό Ασκληπιού. Χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό, από τους αστυνομικούς που είναι επιφορτισμένοι με την ασφάλειά του.

Πάνω από 50 κουκουλοφόροι, περίοικοι αναφέρουν ότι ήταν περίπου 80, πλησίασαν το σπίτι και χωρίς να γίνουν από κανέναν αντιληπτοί, πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό. Σε μία καλά συντονισμένη επιχείρηση, έβγαλαν βαριοπούλες και ρόπαλα σπάζοντας τη τζαμαρία της εισόδου της πολυκατοικίας, το ένα εκ των υπηρεσιακών οχημάτων, συνοδείας της φρουράς του Προέδρου, καθώς και άλλα ΙΧ, που κατοίκων, που ήταν σταθμευμένα στην οδό Ασκληπιού.

Λιγότερο από ένα λεπτό διήρκησε η επίθεση και οι δράστες κατάφεραν να εξαφανιστούν πεζή, πριν οι αστυνομικοί προλάβουν να αντιδράσουν. Χωρίς να γίνει το παραμικρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, όμως, υπήρξε τετ α τετ δυνάμεων των ΜΑΤ με ομάδα των δραστών, στην οδό Ζωοδόχου Πηγής. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση μίας βόμβας κρότου λάμψης ενώ πέταξαν κι ένα δακρυγόνο. Και πάλι, καμία πρσαγωγή...

Οι κουκουλοφόροι κατάφεραν να διαλύσουν όλα τα μέτρα ασφαλείας, να δράσουν ανενόχλητοι και να διαφύγουν πεζή, τη στιγμή που μες στο σπίτι βρισκόταν ο Πρόεδρος!

Πέφτουν κεφάλια

Στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., στο κτήριο της οδού Κατεχάκη, βρίσκεται σε εξέλιξη σύσκεψη, με τον Αρχηγό αλλά και τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, να ζητούν οργισμένοι ευθύνες για το συμβάν. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες προς το παρόν ελέγχονται, έχουν ζητήσει να "πέσουν" τα κεφάλια ενός πολύ υψηλόβαθμου αξιωματικού κι ενός κατώτερου, στην αρμοδιότητα των οποίων είναι η φύλαξη του νούμερο ένα πολίτη της χώρας.

http://planet-greece.blogspot.com/

4 σχόλια:

gitsanas είπε...

Θα δουν πολλά από δω και πέρα, Δημήτρη!!!
Είναι όλοι τους προκλητικοί, αυθάδεις και αλήτες...

zeidoron dtsoukas είπε...

Γίτσα μου ότι θα δουν είναι βέβαιον αλλά έχουν τέτοιο θράσος που θα μιλάνε για βία αυτοί που μας βιάζουν δυο χρόνια τώρα κατ' εξακολούθηση!

Καστρινός είπε...

Όταν πεθαίνουν οι λαοί
Τι χρεία έχουν οι θεσμοί;

zeidoron dtsoukas είπε...

Αυτό φίλε Κώστα είναι το σωστό και ισχύει για όλους εμάς.Για τους καρεκλοκένταυρους όμως της εξουσίας αυτό είναι το οχυρό τους ελείψει του οποίου είναι απλά μηδενικά!

Read more: Go to TOP and Bottom