Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Εκτακτο: Η επιστολή του εισαγγελέα Νικολούδη για τον mr 1 εκατομμύριο βουλευτή.

πρόκληση για τη δημοκρατία και τον Ελληνικό λαό

Φαντoμάς ο βουλευτής mr 1 εκατ..
Ο αρμόδιος Αντιπρόεδρος της Βουλής Αργύρης ζήτησε από τον πρόεδρο της αρχής για το μαύρο χρήμα Νικολούδη. λεπτομέρειες για την υπόθεση του βουλευτή που έβγαλε 1 εκατομμύριο στο εξωτερικό.
Ο Αντιεισαγγελέας απάντησε στον Αργύρη με επιστολή στην οποία μεταξύ άλλων λέει.
“Είχα μια καταγγελία από πολίτη για μια συνδιαλλαγή 1 εκατομ. η οποία στην αρχή φαινόταν ύποπτη. Η συνδιαλλαγή έγινε μέσω private banking με την βοήθεια Χρηματιστηριακής στις 4-3-11 και δεν προσκομίστηκε κανένα δικαιολογητικό. Μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει παρανομία ούτε καν ενδείξεις τέλεσης αδικήματος” (kafeneio-gr.blogspot.com)
Εδώ υπάρχει μέγα θέμα με τον κύριο Νικολούδη, αφού κανείς δεν πείθεται από αυτή την εξήγηση του.
Δηλαδή μας λέει ο κύριος Νικολούδης ότι διέλυσε το πολιτικό σύστημα, από μία …ανώνυμη καταγγελία!
Τον πιστεύετε;
Όχι βέβαια. Η σιωπή του κυρίου Νικολούδη είναι ηθικά ένοχη. Το εάν είναι και ποινικά, θα πρέπει να το διερευνήσει η επόμενη δημοκρατική κυβέρνηση.
Εως τότε, Πάνος Καμμένος, Τσίπρας, Κουρουμπλής και άλλοι τίμιοι βουλευτές ετοιμάζουν σφυροκόπημα για τον κύριο Νικολούδη και όσους συγκαλύπτουν την υπόθεση.
Ο κύριος Καμμένος μάλιστα, είχε κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία για τον… εκατομμυριούχο, που μυρίζουν χαλασμένο καλαμπόκι. Μαγειρεμένο όχι σε λήαρ τζετ αυτή την φορά, αλλα σε θαλαμηγό…
http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom