Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Παρήλασαν και οι Αγανακτισμένοι στο Πατρινό Καρναβάλι (βίντεο)

Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή από τους χιλιάδες θεατές

Με πρώτους πρώτους τους "αγανακτισμένους" των Λαϊκών Συνελεύσεων, οι οποίοι είχαν προαναγγείλει από μέρες παρέμβασή τους αυτή την ημέρα, ξεκίνησε η μεγάλη κυριακάτικη παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού.


Άλλοι με... πολιτική κι άλλη με καρναβαλική περιβολή, κρατώντας στα χέρια ένα μεγάλο πανό, με το σύνθημα "Αντίσταση, Λαέ" και πολλά πλακάτ, που... περιποιούνται Μνημόνιο, Μέρκελ, Πάγκαλο κ.ο.κ., δίνουν τον τόνο, στην κεφαλή της παρέλασης, με την οποία κορυφώνονται και οι φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις στην παντοτινή "πρωτεύουσα του κεφιού", την Πάτρα.

Παράλληλα, φωνάζουν αντιμνημονιακά συνθήματα, καταχειροκροτούμενοι από το πλήθος των θεατών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μπροστά και από το πρωτότυπο "πλήρωμα" των "Αγανακτισμένων" παρελαύνει ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρών "Καρναβάλι Πάτρας", Ηλίας Γρηγόρης, με την πρέπουσα αποκριάτικη αμφίεση, συνοδευόμενος, βέβαια, από τα παιδιά του.
Ακολουθεί πλήθος αρμάτων, εμπνευσμένων κυρίως από την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, με το μεράκι και την αστείρευτη διάθεση που έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν οι δημιουργοί τους και, φυσικά, όλα αυτά πλαισιώνονται από τα δεκάδες πληρώματα των χιλιάδων καρναβαλιστών, ντόπιων και μη, οι οποίοι είναι κατ' εξοχήν εκείνοι που διατηρούν τόσα χρόνια αμείωτη τη φήμη του Πατρινού Καρναβαλιού.
http://www.attacktv.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom