Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Πετάει η ομάδα!


Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου με πρωτοσέλιδο τίτλο «Πετάει η ομάδα!» και πλούσιο ρεπορτάζ για το πώς η συγκυβέρνηση επικυρώνει την καταστροφή φτωχών και μεσαίων στρωμάτων και οδηγεί τη χώρα, την κοινωνία και το πολιτικό σύστημα στη χρεοκοπία. Υπογράφουν την καταδίκη μας και περιμένουν την τιμωρία..

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Γερμανικό μπλόκο στο νέο δάνειο: Τι προβλέπει το σχέδιο της Γερμανίας για ελεγχόμενη πτώχευση εντός του ευρώ. (Σελ.4,5)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ: Το «Ποντίκι» βγάζει τις κουκούλες σε όλους εκείνους τους εγχώριους κουκουλοφόρους που εφοδιάζουν την τρόικα με ενημερωτικά σημειώματα, σκονάκια και διάφορες πληροφορίες. (Σελ 6)

ΠΑΣΟΚ: Με καρότο και μαστίγιο προσπαθούν να μαντρώσουν τους βουλευτές που λένε «Δεν ψηφίζω, δεν ψηφίζω». Η αγωνία στην ηγεσία έχει χτυπήσει ταβάνι. (Σελ. 9)

ΝΔ: Αλαφιασμένοι οι γαλάζιοι ανησυχούν για τις συνέπειες από το «ναι» του Σαμαρά. (Σελ 10)

ΚΟΥΡΕΜΑ: Στο «κόκκινο» τράπεζες και ασφάλιση. Τα σενάρια για την επόμενη μέρα στο τραπεζικό σύστημα. (Σελ. 17,18)

ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ: Το γερμανικό χρέος και οι ελληνικές διεκδικήσεις. Εμπεριστατωμένη ανάλυση του Τάσου Μηνά Ηλιαδάκη για το πώς εκεί που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι… (Σελ. 46,47)


ΨΩΜΙΑΔΗΣ: Για μια μεταφραστική παράλειψη μπορεί να μην εκδοθεί από τα Σκόπια ο Μάκης…Τυχαίο; (Σελ 58)

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art». Η Νατάσσα Μποφίλιου πηγαίνει κόντρα στο σκοτάδι με τις νέες παραστάσεις της «Μέρες του φωτός», αλλά και με τις αξίες των καλλιτεχνών της γενιάς της, που ζουν στο σήμερα και όχι κλεισμένοι σε βίλες με πολλά λεφτά. Ακόμη: Πέφτουν οι τιμές σε μουσεία, μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους για να γυρίζονται ταινίες στην Ελλάδα, ο Γιώργος Νανούρης μας στέλνει γράμμα από το Ιράν για το πώς μπορεί να κάνει κανείς θέατρο γεμάτο απαγορεύσεις, η Λυδία Κονιόρδου στο Κέντρο Αρχαίου Δράματος και ο Ιάκωβος Καμπανέλλης x 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom