Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ο Ελληνικός λαός ξεθηκάρωσε το σκουριασμένο γιαταγάνι του...


Έκαψαν τη σημαία του τέταρτου Ράιχ!
Το τέταρτο αντάρτικο είναι σε εξέλιξη…
Είχαμε γράψει:
Το τέταρτο Ράιχ δε θα περάσει γιατί ξεκίνησε το τέταρτο Αντάρτικο





Το αντάρτικο όμως το κάνουν, δυστυχώς λίγοι, προς το παρόν. Κάτι ανυπόταχτοι κλαρίτες, με ψυχή και φιλολαϊκά αισθήματα. Τέτοια αισθήματα σαν και κείνα που διακατείχαν τους ακατάβλητους, πραγματικούς Πατριώτες Αγωνιστές, της ένδοξης Εθνικής Αντίστασης!
Η ψυχή του Ελληνικού λαού δεν εξαγοράζεται, δεν καταβάλλεται, δεν τρομοκρατείται! Αντιστέκεται!!!
Ενίοτε Αντιστέκεται και κάτω από άδικες κι άνισες συνθήκες, ποτέ όμως «επί ματαίω»!
Σύντομα, γρήγορα θα θεριέψει η Λαϊκή Εξέγερση.
Είναι νομοτέλεια, το αίσθημα της αυτοσυντήρησης θα υπερισχύσει όλων των άλλων και οι εκδηλώσεις του λαού θα είναι δυναμικές και ακατάβλητες!



Ο Ελληνικός λαός μπορεί να είναι στο τελευταίο βαγόνι του καπιταλιστικού συρμού που οδηγεί με τρομερή ταχύτητα στην πλήρη υποταγή και εξαθλίωση, αλλά έχει ελπίδα!
Την αποσύνδεση…γι’ αυτό η πάλη θα γίνεται πλέον σώμα με σώμα, τούτη η πάλη η σημαντική τούτος ο αγώνας ο καθοριστικός.
Η σταγόνα του μαρτυρίου εξαγρίωσε πολλούς συμπατριώτες μας, ας μην το δείχνουν ακόμα φανερά. Σύντομα θα εκδηλωθεί και μάλιστα απότομα γενικευμένα και δυναμικά η Παλλαϊκή Αντίσταση.
Ο Βάρβαρος καπιταλισμός κραδαίνει το χρυσοποίκιλτο ξίφος του, το κατασκευασμένο από λαϊκό ιδρώτα και αίμα και το σέρνει στο λαιμό του λαού.
Αλλά και ο Ελληνικός λαός ξεθηκάρωσε το σκουριασμένο γιαταγάνι του και θα φεύγουν κεφάλια στον αέρα!!!

Δημήτρης Ντόκας
 http://prototypia.blogspot.com/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με προσοχή μόνο παιδια μη σκίσετε κανενα καλσόν!!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ φίλε Θαλασσοκράτορα ειλικρινά με εκπλήσσει το ειρωνικό και συνάμα μοιρολατρικό σχόλιό σου.Ακριβώς σ' αυτή την άποψη ποντάρουν και οι υπηρέτες της τρόικας κι όταν δουν ξαφνικά μπροστά τους τα μιλιούνια των εξαθλιωμένων θα μιλάνε για προβοκάτορες.Μόνο που θα ξυπνήσουν απότομα όταν δουν και τα ΜΑΤ απεναντί τους. Είναι πολύ κοντά η ώρα που οι σκλάβοι δεν θα 'χουν να χάσουν τίποτα άλλο πέρα από τις αλυσίδες τους σ' αντίθεση μ' αυτούς που θα χάσουν τ' αυγά και τα πασχάλια.Οσο για τον αρθρογράφο είναι ένας απ' αυτούς που τα 'βαλαν με το σύστημα πολλά χρόνια πριν όταν άλλοι το άρμεγαν.Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

Read more: Go to TOP and Bottom