Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

"Μνημόνιο καταστολής πλήθους" από Στρατιωτικές δυνάμεις - Ξαναδείτε το βίντεο από τη στρατιωτική άσκηση "Καλλίμαχος" για την αντιμετώπιση διαδηλώσεων


Ναι υπάρχουν μονάδες καταστολής πλήθους σε στρατιωτικές μονάδες. Ναι έχουν εκπαιδευτεί γι΄ αυτή την αποστολή με βάση εντολές και σχέδια του ΝΑΤΟ. Το Onalert παρουσιάζει ένα μεγάλο μέρος του εγχειριδίου εκπαίδευσης για τέτοιες αποστολές.

ΟΜΩΣ:Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι οποιοσδήποτε πολιτικός μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτές τις μονάδες για καταστολή πλήθους διαδηλωτών μακρυά από τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις,μέσα σε πόλεις και σε διαδηλώσεις.ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

Όποιος ονειρεύεται τέτοια χρήση απλά κάνει τεράστια ζημιά στην χώρα σε μια στιγμή που απαιτείται απόλυτη ομοψυχία.

Η ιστορία μας πρέπει να μας διδάσκει ,όχι να μας προκαλεί εμμονές .

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ

Από το 2005 τμήματα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων,εκπαιδεύονται σε επιχειρήσεις «καταστολής πλήθους»! Το Onalert, παρουσιάζει το «Μνημόνιο Καταστολής Πλήθους» από το οποίο προκύπτει ότι τα «χακί-ΜΑΤ», έχουν εξοπλιστεί πλήρως με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει για την αντιμετώπιση διαδηλωτών και έχουν περάσει από μεθοδική εκπαίδευση.
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο onalert.gr

Εμείς σας ξαναθυμίζουμε την στρατιωτική άσκηση «ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ» για την αντιμετώπιση διαδηλωτών, που πραγματοποιήθηκε πέρσι στις 4 Φεβρουαρίου 2011,στο στρατόπεδο "Κορομηλά" στην Αργυρούπολη του Δήμου Κιλκίς από την 71η Aερομεταφερόμενη Tαξιαρχία.Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ και δείτε το βίντεο της άσκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom