Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου



Γ. ΡαγκούσηςΠΑΡΟΣ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ;
«Λέγεται λοιπόν, ότι ο Γ. Ραγκούσης αυτή την εποχή κάνει όλα όσα προβλέπονται από την θέση του, ώστε να αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο στο άμεσο μέλλον να αξιοποιηθεί με πρωτοβουλία παραγόντων της Νέας Δημοκρατίας που θα έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν, όπως ο εξέχων παράγοντας του συγκεκριμένου κόμματος Δ. Αβραμόπουλος».

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Η αγροτική εικόνα της Πάρου


«Η αγροτική εικόνα της Πάρου «καν 78.295 στρέμματα. Στην Πάρο καλλιεργήθηκαν 11.288 στρέμματα και το νησί μας είναι τρίτο κατά σειρά στις Κυκλάδες, μετά από Νάξο και Άνδρο (που έχουν περίπου τα διπλά), σε στρέμματα καλλιέργειας. Η μέση παραγωγή ελαιολάδου στην Πάρο κατά τα έτη 2008-2010 ήταν 172.257 κιλά και το νησί μας ήταν το δεύτερο στη σειρά σε παραγωγή στις Κυκλάδες πίσω από τη Νάξο που είχε 357.585 κιλά».

Γυμνάσιο έχε γεια
Μας έταξαν σχέδια με ντουβάρια από την Κω!

«Ο ίδιος άλλωστε (Βλαχογιάννης) διοργάνωνε φιέστες στο δημαρχείο και με κομπασμό εξήγγειλε την ένταξη των έργων στο ΕΣΠΑ – μεταξύ αυτών και το νέοΓυμνάσιο Παροικιάς».

Ψίθυροι… με υλικά για το νέο Γυμνάσιο Παροικιάς
«Εμένα πάντως μ’ άρεσε και το άλλο που είπαν για το Γυμνάσιο Παροικιάς. Θα δούμε λέει μία μελέτη από σχολείο της Κω και αν μας κάνει, τότε ποιος μας πιάνει».

Αλλαγή στην αντιπολίτευση της Αντιπάρου
«Ο κ. Βασιλόπουλος, με ανακοίνωσή του συνδυασμού «Ενωτική Κίνηση Προόδου»,ανέλαβε επικεφαλής. Ο συνδυασμός του αποτελείται και από τους κ.κ. Αντ. Πατέλη, Δαμ. Παλαιολόγο και Ιω. Δ. Τριαντάφυλλο».

Οι πολίτες πρωταγωνιστές. Του Δ.Μ.Μ.
«Απλά, να επισημάνω ότι στη συζήτηση για το τι φταίει και το νέο Γυμνάσιο Παροικιάς δεν συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα προς κατασκευή της «Εγνατίας», μίλησαν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο οι 4 επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών της Πάρου και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Στ. Φραγκούλης και Γ. Καρατζάς, ενώ για το «μέλλον» του πρώην κοινοτικού καφενείου μίλησαν και όσοι περνούσαν απέξω από την αίθουσα».

Η διάρκεια ως ζητούμενο και το αστέρι ως έμβλημα. Του Μιχ. Παπαδάκη
«Το Παριανό ποδόσφαιρο επιβεβαιώνει και σε αυτό το πρωτάθλημα, με βάση πάντα τα αποτελέσματα, τη συνεχιζόμενη «αντικειμενική αδυναμία» των δύο ομάδων μας να αντεπεξέλθουν στα… φετινά εγχειρήματα».

Ειδικότητα: Προβοκάτορας
«Γνωστός προβοκάτορας (δυστυχώς, με αρμόδια επιστημονική ιδιότητα) έχει προσκολληθεί και εντέχνως έχει διασπείρει σε κύκλους συλλόγων και φορέων του νησιού, σε απλούς πολίτες, σε συγγενείς ασθενών, σε αγανακτισμένους συμπολίτες μας, ανυπόστατα ψεύδη και προβοκάτσιες σε βάρος του Ιδρύματος».

Πολλά φέσια στη ΔΕΥΑΠ
«Ο κ. Φραγκούλης είπε ότι η συνολική οφειλή έως τις 20/2 ήταν 715.327 ευρώ, ενώ έως και 3 μέρες πριν τη λήξη πληρωμής του τελευταίου τετράμηνου λογαριασμού οι οφειλές ανέρχονταν στα 419.000 ευρώ».

Πάει για πρωτιάΊος – Αστέρας Μαρμάρων 1-3
«Τίποτα – τίποτα δεν τον σταματά! Ο Αστέρας Μαρμάρων έβαλε πλώρη για την πρωτιά στο δεύτερο όμιλο της Β’ κατηγορίας ΕΠΣΚ και όπως όλα δείχνουν είναι αρκετά κοντά στο στόχο του»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom